Merhaba R10 Halkı,
Sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum büyük bir serverfiles yapacağız hatta OYUN yaratacağız ve bu projede ortak olan arkadaşlarımızın ismi altın harflerle kazınıcak.
Oyunu değiştirmeyi planlıyoruz bunun için CryEngine 3 Programından yeni grafikler geliştiriliyor. ( bunun için yardım edicek 5 kişi bulunmaz ise bu iş yatabilir. )
Boss kesildiğinde 20 saniyelik müzik çalıcak.
Kostüm sistemleri balkabağı zırhları vesayre hepsi olucak fileste şu pokemonlar harici onlar M2DEV'e ait diye biliyorum sefa demirel ve ismail arkadaşlarıma buradan selam yolluyorum.
Filesi satmayacağım sadece özel firmalar buna sahip olucak eksenbilişim gibi adam gibi firmalardan söz ediyorum domain regleyip ben firmayım diyenlerden değil.
Proje için anlayanlar bana konu altından ulaşabilir.
cryengine'yi bilmiyorum ama diğer dediklerin basit şeyler bende böyle bir proje yapıyorum fakat ygs sınavına hazırlandığım için fazla uğraşamıyorum. Fikir almak isterseniz şu tarz şeyler yapmanızı öneririm:
Oyundaki tüm mapleri silin kendiniz map yapın.
Yeni ticaret sistemleri geliştirin
Kendi moblarınızı npc lerinizi yapın.
Oyunda türkçe seslendirme kullanın.
Yeni bir kurgu bulun.
Yapabiliyorsanız oyun karakterlerinin modellerini ve yeteneklerini(skill) değiştirin.
Şimdiden hayırlı olması dileğiyle başarılar