Alıntı
@dorukan67 güzel reklam alanı yapmışsın konuyu BURADAKİ
Reklam mı ? Yazıyı nasıl okudunuz ALLAH aşkına. Bahsi geçen siteleri Reklam olsun diye yazmadım üstadım. Ne tuhaf bir bakış açınız var. Ayrıca burada reklam yapmaya ihtiyacımız yok Trabzon da yeteri kadar yapıyoruz zaten

Hocam bir işi 300 ve 500 e yapan varken elbette 300 e yapan tercih edilir. Çünkü aradaki fark pek sorun çıkartmaz. Ancak ben diyorumki; 5 BİN isteyene "300 E YAPAN VAR" derseniz orada bir tuhaflık vardır demektir. İstediğiniz işin piyasa ederi 4000 - 5000 arası birşey ederken siz R10 da ucuza yaptırırm düşüncesi ile burda 300 lük adam ararsanız KAZIKLANIRSINIZ diyorum.

İstenen işi istendiği şekilde yapacaksanız JOOMLA veya WP ile yapılmasını da bende hiçbir mahsuru yok. Çünkü BU SİTE de BU SİTE de e-ticaret sitesi, ama birisi JOOMLA ile yapıldı ve gayet sağlıklı çalışıyor. Sanalpos entegrasyonu yapılmış ve alıcısınıda memnun ediyor, diğeri de SHOPPHP scripti. O da alıcısının memnun etmiş.

Umarım bu sefer anlatabilmişimdir. Bu arada Anadolu Ajansına ait siteyi ben yapmadım zaten !

SAYGILAR