Öncelikle herkese merhaba.
Konuya hemen girmek istiyorum.Üzerinde çalıştığımız çok özel bir projemiz var.Bu proje çok yeni bir fikir ve henüz araştırmalarımıza göre dünyada benzeri yok.
Fikrimizi henüz patent almadığımız için burada açıklayamıyorum bu konuyu açmamın nedeni ise şu.
Biz projeler geliştiren bir ekip kurmayı hedefliyoruz.Şu anda ekipte ben dahil 2 kişiyiz.
Peki bu ekip neler yapacak ?
Bizim hedefimiz Türkiye ye yeni projelere kazandırmak olacak.Şu an elimizde 2 proje var ve çok güzel domainlere sahip.
Nasıl bir bütçe planlaması yaptınız ?
Projelerimizden 1.si uzmankirala,projekurdu tarzı projedir.İsmi ve içeriği daha kapsamlıdır.Bu projeyi ücretsiz piyasaya sunup piyasayı iyicene araştırmak çevre kazanmak istiyoruz.Bu aşamaya kadar reklam çalışması hariç hiç bir harcama yapılmayacaktır.Piyasayı iyicene öğrendikten sonra 2. projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başlayacağız.Biz projenin sunucu tasarım gibi işlemlerini hallettik. Domain ismi de oldukça güzeldir.
Benden beklentiniz nedir ? Ödeme nasıl olacaktır.
Beklentimiz web yazılımı konusunda deneyimli olmanız.Bunun karşılığında bir ekip olarak piyasaya beraber girip beraber kazanç sağlamak istiyoruz.
1.proje için sizinle iyi anlaşırsak güveni sağlayabilirsek 2.projemizi size de anlatıp beraber yürüteceğiz.Lütfen kazanç sizin için ön plandaysa başvurmayınız.Çünkü hiç bir proje için size kesin tutar şu kadar kazanç sağlarız sözü veremem.
Daha fazla detayları sesli konuşarak,anlık iletişim kullanarak sorabilirsiniz.r10.net de aslında yeni değilim ama bu kullanıcı adı ile güven sıkıntısı olacağından sizi tanıdıkça ve sizde bizi tanıdıkça bunu rahatlıkla aşabileceğimizi göreceksiniz.
Amacımız 1.proje ile piyasa araştırması yapıp 2. projeyi yeni fikri hayata geçirmek.
Not : Çok ön planda olmamakla birlikte şu şartlara uyanlarla görüşmek daha çok isteriz.
- Ankara da yüz yüze görüşebilmek.
- İlerde kurulacak ofis için engeli olmamak.
- Reşit olmak.
Msn :
web_angry@hotmail.com