Öncelikle Geçmiş Olsun, Kötü Bir Durum; Öyle bir saçmalık olmaması gerekirdi.Bizde kullanıyoruz aksine çok memmunuz bence tekrar arayıp teknik destek isteyin gerekirse şikayet edin....
teşekkürler, sorun olabilir illaki iletişim teknolojisi sonuçta, ancak çıkan sorunlara çözüm üretmeleri gerekir, müşteriyle böyle bir iletişim şekli yok, işportacı bile böyle bir muamele etmez müşterisine, adamdan bir mal aldığınızda ve sorun yaşadığınızda kendisi ilgilenir ana dağıtıcıya paslamaz, az önce so dan aradılar ve diyor ki saygıdeğer vatandaş " ali bey bulunduğunuz bölgede alabileceğiniz maksimum hız 4mbps, satış temsilcimiz size yanlış bilgi vermiş bizde bunu telafi etmek için paketinizi 8mbps'e düşüreceğiz" yahu ben aynı paketi kullanıyordum zaten ttnetten, ne diye macera arayayım ne diye 24 ay sözleşme imzalayayım aynı paket için o zaman taahhütsüz olarak verin 8mbps paketi ücretini kampanyasız fiyattan ödemeye razıyım diyorum "ali bey taahhütsüz kampanyamız bulunmamakta" yanıtı alıyorum, ben kampanyadan yararlanmak istemiyorum, kampanyasız fiyatı ödemeye razıyım tahhütü iptal edelim diyorum oda bana " ali bey mümkün değil bu" diyor, ağzımı bozacağım artık kendime yakıştıramıyorum a zeka fışkırtan so çalışanları, ben aynı paketi taahhütsüz olarak kullanıyordum diye 100 sefer söyledim, neden aynı pakete aynı fiyata 24 ay sözleşme yapayım ben sizle?beynimden zorum mu var?Yine adama diyorum ki aynı binada 8mbps'e kadar paketle 6mbit hız alıyor komşum, madem öyle alt yapı ile alakalı değil bu durum en azından 3mbps değil 6mbps görmem gerekiyor diyorum o da bana " ali bey bulunduğunuz port ile alakalı olabilir" diyor, bende o zaman port değişikliği yapın diyorum ben yetkili değilim diyor tam komedi ya