Vader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Sorunum hala devam ediyor ve kopmalarda başladı. TTNET'ten gelen bir yetkili ana hat kutusunun değişmesi gerektiğini söylemiş. Şimdi arkadaşlar ben superonline, uydunet falan alsam yine 1mbit mi kullanacağım?

Ayrıca uydunet e baktım oturduğum mahalle ismi yok. Nasıl yapabilirim başvuruyu?
Son günlerde TTNET'ten 2 aylık deneme TiviBu cihazı takalım diye ısrar ediyolardı. Nihayetinde dün geldiler takmaya, ama kendi personelleri bile TiviBu'yu bağlayamadı. Üstlerini arayıp (modem - tivibu cihazı) arasında bağlantı kuramadığını belirtiyordu, modemi değiştirmesini istediler, personel gidip yeni bir modem getirdi onuda bağlayamadı IP almadığını söyledi. Tekrar TTNET'i aradı aynı sorunun devam ettiğini söyledi, daha sonra aldığı cevabı pek duyamadım (Modem+Tivibu cihaz)'ını söküp gitti problem varmış daha sonra düzelince sizi arıcaklar tekrar gelicem dedi.

Özel olarak internetim 8 mbit ama 5 mbit geliyor dedim, Türkiyenin heryerinde bu tür şikayetler alıyoruz müşteri temsilcisini arayabilirsiniz dedi.
Ben de; Hergün arıyorum, sorun yok diyip telefonu kapatıyorlar dedim.

Aldığım yanıt böyle oldu ; onlar zaten ilgilenmezler ama TTNET kaynaklı problemler mevcut, sorununuzla ilgilenmeden kapatırlar dedi.