DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar w8 kurmayı düşünüyorum acaba deneyen var mı ? bir arkadaşım çok karışık dedi..Artı olarak da Internet erişimi (ISP ücretleri uygulanabilir)
yazısını gördüm indirme sayfasında bu nedir ?

Bir de sanırım crack gerekiyormuş ? Şimdi anlamadım w8 ücretsiz olarak dağıtılmıyor mu microsoft tarafından (http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/download)
beta surumu bedava, deneme amaçli, bunun home surumu ve professionel surumleri dolasiyor su anda internette, onlar için crack gerekiyor evet. ama sabit bir crack da çikmadi.

su asamada ben de önermem çunku hem arayuzu çok farkli hem de sabit bir surum yok ortalarda.

ama sabit bir surumu çiktiginda zaten herkez geçis yapacaktir. ama windows 7 baska

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58:30 -->-> Daha önceki mesaj 21:57:09 --

DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de i7 kullaniyorum sanirim uzun surecek galiba bu beta surumu
samet43414 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben windows 7 den geçiş yaptım. İ7 işlemcili bilgisayarımı kastığını düşünüyorum. O yüzden format attım. Şu aşamada önermem
hocam kaç gb ram var ? i7 yi kasacak isletim sistemi yok daha yahu ben amd phenom x6 kullaniyorum hiç kasmadi fakat çok karisik, ayni telefon menusu gibi