Merhabalar
cmslicense.com hakkında mağduriyete geçmeden önce izniniz ile Muzefferbilişim kemal kardeşimden özür diliyorum.
Dün ben konuları telden teknik ekipteki bir arkadaşa yazdırıyordum.. açılan konuda biryanlış anlaşılma sonucu muzefferbilişimin konuya alakasızca mesaj yazdığını diyince konu çirkinleşti.
tabiki ben pc başına geçtiğimde muzefferbilişim konuya dahil olmadığını ve mesaj yazmadığını anladım..bu bir yanlış anlaşılma idi.. telde konuşup özrümü diledim.. bu vesile ilede dün konuyu okuyan arkadaşlardan ve r10 yönetimindende özür dilerim.
Şimdi gelelim cmslicense.com vurdum duymaz ve anlamsız tavırlarına..
Bu forma giren bir çok arkadaş bilirki cpanel lisansları çeşitli şekilde çeşitli firmalar aracılığı ile temin edilir.. bu firmalar genelde yurt dışı firmaları olur..örneğin buycpanel.com gibi
bizim gibi firmlar vps vds ve dedicated müşterilerin lisans ödemelerini yapmaları durumlarında müşteri lisanslarını yeniler,yapmamaları durumlarında yenilemez.Dolayısı ile aldığımız whm lisans ilgili firma tarafından durdurulur veya iptal edilir..
Şimdi cmslicense.com denilen firmadan 1 yıldır bikaç lisans alıyoruz ödemesini yapan müşterimizin lisansını alıp aktifleştiriyoruz ödemesini yapmamış müşterininde lisansını aktif etmiyoruz..
3 gün önce 85.153.53.67 ipli sunucu müşterimiz vps lisansının ödemesini yaptı..bizde paypal üzerinden bu ödemeyi cmslicense.com gerçekleştirdik..ilk gün zaten ne ticketlere cvp geliyordu nede hergün msn de olan hakan adlı şahıs gün boyu msn girmemiş dolayısı ile bir mağduriyet oluşmuştu..
aynı mağduriyeti yaşan başka bir arkadaş şikayet konusu açmış ticketlerine cvp alamadığını ulaşamadığı beyan etmiş,bizde bu arkadaşa konusunda haklı olduğunu hakan beye bizimde ulaşamadığımızı bildirdik.
Bu hakan beyin zoruna gitmiş olmalıki tartışma uzadı..neyse şimdi biz bu cmslicense.com denilen firmadan firmamıdır onuda bilmiyoruz bize firmayız diyorlar,neyse bu firmadan hizmet almak istemediğimizi 2gün önce yaptığımız paypal ödemesinin tarafımıza iade edilmesini talep ettik..
Gelen cvp çok ilginç arkadaşlar aynen maillerini ekliyorum..
'' Merhaba
Hesabinizda su an daha acik faturaniz var, onlarin ödenmesi halinde hizmetleriniz acilir, tek ödeme ile secili hizmet vermiyoruz, ayrica hakan beyin ne yaptigi bizim destek i de ilgilendirmez, eger kisisel bir sorun ise ve haksizlik oldugunu düsünüyorsaniz
service@cmssonic.de ye ergün beye yazarak bildiriniz eger hakli iseniz ilgilenirler
Tesekürler
Şuanda açık faturanız var.. allah allah saçmalığa bakın neyin açık faturası.. ben senden hosting hizmeti almıyorum ben senden sunucu hizmeti almıyorum.. ben senden lisans hizmeti alıyorum.. canım ister lisansı uzatırım canım ister lisansı uzatmam iptal edersin.. bu nasıl bir düzenbazlıktır böyle..
şimdi biz buycpanel.com dan lisans alıyoruz müşteri tarafından ödenemeyen lisanslar askıda kalıyor faturaları ödenen müşteri lisanslarının buycpanel.com girip ödemesini yapıp alıyoruz.. adamlar bize hayır senin almadığın lisans var onlarıda alacaksın almaz isen aldığın lisansı açmayızmı diyorlar..
bu nasıl bir iş ahlakıdır.. Türklere laf atan hakan.. kendini üstün gören hakan.. ilk önce sen düzğün ticaret yap.. benim ödemesini yaptığım lisansı açarsın ödemesini yapmadığım açmazsın.. ödemesini yaptığım lisans aktif olur..ödemesi yapılmayan lisans aktif olmaz..bu heryerde böyledir..
Neyse.. şimdi bu mağduriyetin ilgili site tarafından,ilgili site diyorum çünki bunlar firma vs değil.. hiçbir firma bu şekilde ahlaksızlık yapmaz.. mağduriyetimiz giderilmediği taktirde süresiz şekilde banlanmasını talep ediyorum..
Şunun altını kalın çizmek isteriz.. burda alınan hizmet sadece cpanel lisansı hizmetidir..
Saygılarımla..