2 yıllık yazmayı kafana koyduysan Tek tavsiyem 2 yıllık yazacağın bölümün, Dgs ile geçişi kolay ve devam ettirebileceğin bir bölüm olmasına dikkat etmelisin.
İşte hocam o konuda yardımcı olan pek kişi yok bana. Bu puanlarla şu 2 yıllıkları ek tercihlerde yaz. Bunlara girebilirsen DGS'dende geçebileceğin bölümleri var geçebilirsin diye öneri sunan kimse yok bana. Başarılı bir öğrenci değilim. Bu senede deneyebilirim tabi ki. Ama bi 2 yıllığa gitsem bunun DGS'si var, açık öğretimi var ne bileyim bişiler olur yani. Ama iş alanı olan dgs den geçişi diğerlerine göre kolay bölümler araştırıyorum.
Dgs ile 4'e tamamlarım diye aklınızda fikir varsa, size tavsiyem kim nereye gitmiş düşünmeyi bırakıp adam akıllı derslerime asılır arkadaşlarımdan daha iyi 4 yıllık fakültelere yerleşirim.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu da bir fikir tabi hocam. Ek tercihlerde iş yapacak 2 yıllıklar yazmayı düşünüyorum. Gelirse gidicem zaten. Gelmeme olasılığı daha yüksek. Olmassa gene hazırlanacağız yapabildiğimiz kadar.
DGS'yi aklınızdan çıkartın, pek bir cazibesi de yok artık.
İntibak kalktığından dolayı üniversitelerin büyük çoğunluğu 1. sınıftan başlatıyor.
Valla hocam ben 2 sene okuyup üzerine 4 yıl daha okurum da keşke bir yerlere yerleşebilsem , DGS yi kazanıp bunları düşünecek durumda olsam okurum yani
Puanların yer aldığı resimde facebook, twitter ve msn açık tam bermuda şeytan üçlüsü
Hakkında hayırlısı olsun dostum..
Sağolun hocam.
Bence girebildiğin yere kapağı atmaya bak. Bu netlerle işin çok zor.
Yani bende onu kovalıyorum şimdilik olduğu kadar. Ama ünievrsiteye gitmek içinde gitmek istemiyorum. İş alanı olan yerleri kovalıyorum.
Bu arada dgs yi aklınızdan çıkarın diyen arkadaşlarada kulak asma, 4 yıl matematik görmemiş bir lise ögrencisi olarak , 2009 da Sınavsız geçtigim bilg programcılığını bitirip, 1 yıl dgs ye çalışma ile kırıkkale istatistik bölümüne yerleştim. yeterki hedefın olsun .
Mutlaka hocam. Yani biraz çalışma hedef motivasyon derken olabilicek şeyler.
2003'ten beri görmediğim matematikle 2-3 netle Türkiye'de mühendisliği kaçırdım, Kıbrıs'ta %100 burslu geliyordu. Öğretmenlik ve istatistik (Ankara-İzmir) rahatlıkla geliyordu. Ama intibak kalktığı için bir esprisi kalmıyor ve tercih yapmadım.
Anladım hocam. Yani bende şimdilik kararsızım. Ek tercih yapmış üniversitye gitmişi, yada 2 yıllık bir bölüme gidip 4 yıllığa geçiş yapmış vs. benim gibi birine fikir verecek arkadaşlar arıyorum işte.