Dostum yazına nasıl cevap vereyim bilemedim ama şuradan başlayayım.
Benim kendi aracım insignia ve arabayı tarif edecek tavsiye edecek kadar kullandım kullanıyorum.Ha hayat güllük gülistanlık geliyor demişsinde, hiç de öyle değil yani babamın parasıyla veya dedemin mirasıyla sahip olmadım.Hayat bana güllük gülistanlık değil, size öyleyse bilemem.
Ben arkadaşa ilk önce insignianın 2. el dizelini ve en üst donanımlısını önerdim.2. olarak eğer 0 düşünüyorsa 1.4 turbo 140 beygir , edition elegance donanımlı + olarak yeni stil paketi eklenerek 63 bin gibi bir rakama sahip olabileceğini söyledim, tamam benim arabam 1.6 180 lik ve çok yakıyor ama 1.4 turbo kullananlar gayet az yaktığını söylüyorlar.
+ C sınıfı arabayla D sınıfı arabanın rahatlığı aynı olmaz, bir aks,dingil mesafe farkı,bagaj farkı vs. gibi farklar vardır, sadece diz mesafesi diye bir fark olmaz.
Umarım şimdi net olmuştur.
Degerli kıdemli dostum zaten yazıma cevap dahi verememisin daha dogrusu verdigin cevabıda anlamış degilim.
Ayrıca şunuda belirteyim galiba okumadınız tam yazdıgımı bizde opel insignia yok wv passat var.
+ ben passat insignia karşılaştırması yapmadım.
ben insignia'nın 1.4 ünün az veya çok yakıp yapmadıgınıda ne idaa ettim nede söyledim nede az yakar çok yakar diye bişi dedim.
Yorumlarınıa baktıgımda ne tür bi seviyede ve ne tür bi beyin yaşında oldugunu çok iyi anlamış durumdayım..
Bundan sonrada zaten seni asla muhattabım kabul etmiyecegimi burdan bildirmek istiyorum..Ben pazara nane,yeşiillik,Maydonoz Almaya Gidiyorum. İyi Günler.