bende bir kaç gündür bütün jwplayer ile alakalı sıkıntılar ile uğraştım ve çözdüm...
ilk önce mp4 olarak yüklediğim zaman videoyu tamamen yüklemeden bir türlü yürütemiyordum mecburen flv yapıyordum, bu sefer flv de ileri sardırmak istdiğimde 10 ar saniye aralıklarla yürütme oluyordu yani 2. saniyeden 3. veya 4. saniye atlamak istdiğimde olmuyordu. Daha sonra mp4 te azen görüntü gelmiyor ses geliyordu bunların hepsi converter programları ile ilgiliymiş onlarca programı deneyerek çözdüm. mesela youtubeye yüklerken bunlar önemli değil, youtube kendisi yükleme yaparken bu özellikleri çözümlüyor senin videoyu neyle convert edersen et sıkıntı olmuyor jwplayer da o şekil bir özellik paralı sürümünde varmı bilemiyorum ... ama istediğin şeye baktım bilhassa sanırım youtube'da video başlar başlamaz mesela 20:15.dk ya atlamak istiyosun ve orayı tıklayınca video oradan başlıyor oynamaya hemen.. yükleme beklemeden.. bu özellik jwplayer'da yok kendi sitesinde koymuş oldukları videolarda herhalde lisanslıdır dimi

orada video başlar başlamaz sonlara yakın bir yere basınca işlemiyor ancak buffer dolduğu kadar ileri gidebiliyosun.
tavsiyem;
mp4 olarak videoları kaydet ve servera yükle.. bunun için avs veya format factory programı kullanabilirsin, daha sonra MP4 FastStart gibi çok basit ama müthiş bir program ile bu videoyu seçip make diyorsun ve sorunsuz videon hazır oluyor. 10 gündür tamamen bunlarla uğraştım bide başımda watermark belası var onun içinde sony vegas ile camtasia programı arasında kaldım ve camtasinnı hızlı olmasından ötürü onu tercih ettim ama o da ts uzantılı videoları kabul etmiyor mecburen convert ediyorum orada da zaman kaybı yaşıyorum haliyle

yani bu programlar her türlü işini görecektir.. eğer watermark gibi bir derdin yoksa.. videonu format factory ile h264 codecği ile deinterlance özelliğine de evet diyerek convert edibilirsin veya avs video convert progamınıda kullanabilirsin en sonda mp4faststart ile videonun özelliklerini uygun hale getirebilirsin.