Çok iyi bir makale.Birkaç kez sindirene kadar okunmalı.Açıkcası şimdiye kadar bu kadar detaylı bir makale okumadım güncellemeler hakkında. Demekki işini gerçekten bilinçli yapan arkadaşlarımız da varmış. Teşekkür ediyorum..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:11:44 -->-> Daha önceki mesaj 14:58:37 --
BOOKMARK - İMLEME YANLIŞI ( Bu bölüme lütfen uyun )
Arkadaşlar şunu kesin olarak söyleyebilirim ki, eklediğiniz içeriklerin yanlızca belli bir kısmını imleyin. Asla ama asla eklediğiniz içeriklerin belli serilerini yada tamamını imleme yapmayın. Bu kesinlikle zararlıdır. Telafisi ve kurtuluşu hemen hemen imkansızdır. Bakın ağzınızla kartal değil albatros tutsanız nafile. İmlemeyi çok dikkatli kullanın. Sürekli aynı yerlere imleme yapmayın. Sitenizle örtüşen dillere yönelin. Eklediğiniz içerikleri sürekli imlediniz sürekli imlediniz. Google'da keriz ya sürekli aynı etkiyi sayfalarınıza yansıtmadı. Google'da keriz ya aldığınız linklerin sayfalarını ve tarihlerini sınıflandırıp sitenin backgroundına dahil etmedi. Kimseyi kandıramazsınız. O yüzden 10 içerikte 1 tane imleme yapmak daha mantıklıdır. Onuda değişik yerlere değişik şekillerde. Anasayfanız için konuşmuyorum. O ayrı dünya bilen biliyor ve çıkan çıkıyor. Yeri gelirse anlatırım detaylı (=
Burası ilgimi çekti..Bu konuda herkes farklı şeyler söylüyor. Mutlaka her yazınızı imleme yapın daha çabuk indexlenir diyorlar.Her kafadan bir ses çıkıyor.Valla kafa kalmadı.Dün wp imletir diye bir eklenti aldım.Normalde eklediğim yazılar filmler 3-4 saatte indexlenirdi.Eklentiyi kurdum.2-3 yazı film falan ekledim.Her eklediğim 2.5 dakikada indexlendi.Bu eklenti yazdığınız yazıyı 16 farklı yere yolluyor.Blog-imleme sitesi - sosyal ağlar falan.Şimdi biz ne yapalım.Takıldık kaldık.