Sıkıntı olur tabi sen 3310'nun imei si atılmış bi telefon la internete gireceksin adamlar diyecek bu 3310 nasıl internete gidiyor direk kapatıyolar. Benim başıma çok geldi en sonunda 40 tl verdim bitane bozuk interneti olan bi telefonun imesi ni attırdım 1.5 senedir kapanmadı.
Kablosuz internetten hat takmadan ve hatlı giriş yaptığınızda imkansızdır kapanması. İnternet ayarlarını el ile yapınca gene sorun teşkil etmiyor. Ama dediğim gibi 20-30 tl ye imei attırın yada benım tanıdık yere attırayım sorun yaşamazsınız kafanız rahat olur
Hocam Sanalpazar üzerinden satışınız varmı ?
Komisyon size aitse açarım isteğiniz yerde
Telefonda kasma kitlenme falan oluyormu hocam? Sanki videoda biraz kasıyor gibi ama çektiğin kamera ile alakalıda olabilir.
Kamera dandik o yüzdendir hocam. Video sonunda dokunmatık hassasıyetını gormussunuzdur. Harflere bastığımda. Üstelik camında 2 tane kalın film olmasına rağmen
Hangi günler kargoya veriyorsunuz ?
Hafızasını yüksek olanlardan göndermeniz mümkünmüdür ?
Telefonun kendini arada reset atması gibi birşey varmı ?
Youtubeden video izleyebiliyormuyuz ?
Tarayıcısı nedir hocam ?
Kaç MP kamerası vardır ?
TV izleme özelliği varmıdır.
Google marketteki tüm programları oyunları vs. sorunsuz kullanabiliyormuyuz ?
Bugün alsak yollayabilirmisiniz ?
Garanti veriyormusunuz ürüne ?
bu sorularınıza telefondan cevap verdim. Hafıza zaten 8 gb yüksektir. Bilgisayar değil sonuçta 8 GB dolduramazsınız bile. Reset atma sorunu yoktur var ise cihaz bozuktur. Youtube vs. izleyebilirsin. Tarayıcı safari yüklü Android marketten opera yada diğer tarayıcıları yukleyebilirsin. Kamerası 5 mp olması lazım ama video da da gördüğün gibi kaliteli ve hd kalitesinde çekim yapıyor. Oyunlar vs. google marketten ındırebılırsın. Bugun alırsan bugun kargoya verırım. Ürüne garanti vermiyorum çünkü teknık servisimiz yok. Ama test edip yolluyorum.
Galiba daha önce Android kullanmamışsınız.
Haklısınız
Evet hocam.
Aldığınız taktirde daha android den vazgeçmezsiniz merak etmeyin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:40:35 -->-> Daha önceki mesaj 11:39:37 --
Az Önce r10'dan biri gelip elden teslim aldı. Nete girdiğinde dener ve olumlu olumsuz yorum yapar. Böylece kafanızda ki sıkıntılar gider