benzinlimi yoksa dizelmi düşünüyorsun?
benzinli hocam, dizellerde amg paketi yok bide çok pahalı. ayrıca amg serisi yok dizellerde
Yaşın yetiyor mu la senin ?
transportera yetiyosa demekki onada yetiyo güngör laf kalabalığı yapma
kesinlikle önermiyorum binmiş birisi olarak sakın alma bir arkadaşım aldı çok bindim biniyorum sürekli memnun değil kesinlikle o paraya 320 d alırsın paşalar gibi. gitse gitmiyor araba.çok yakıyor rahat değil taş gibi sert benim caravelle ondan rahat vallahi.sakın alma dostum.
hocam ben bmw arabasından haz etmiyorum. konfor sıfır bmw nin 3 kasalarında. takoz gibi araba. lütfen bmw önerisi yapmayın
amg pakette motor aksamı değişmiyor sadece donanım değişiyor ama f1 olaylarını bilmiyorum.
hocam biz c180lerden 3 kasalardan bahsederken siz makam arabalarını kıyasa soktunuz o taraflara hiç girmeyelim çünkü dediğiniz gibi mercedes üstün gelir. ancak ;
kadran sonunu vurdurursunuz tabiki bomboş hafif eğik bir yolda zor bişey değil sonuçta ama ne mercedes c180de ne de bmw 3.20 de kadranın sonuna kadar rahatlıkla gelip sonra o hızla yol oldukça gidemezsiniz. Buna değil mercedes bmw hiçbir arabanın motor aksamı müsade etmez.
bmw 3.20 mercedes c180i performansta her türlü tokatlar.
bmw'nin dtc sistemi mercedesin espsini ezer ne takla atması hocam
burda marka fanatikliği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ancak farklılık diye bir olay var ortalık c180 dolu geçen okulun otoparkında c180leri saydık yaklaşık 15-16 tane çıktı bide yeni kasa 3.20ye baktık sadece 1 taneydi umarım anlatabilmişimdir eğer imkanınız varsa size farklılık katan bir araç almanızı öneririm.
konudaki son mesajımdır simdiden hayırlı olsun kazasız belasız
hocam amg serisinde motor aksamı değişmiyor diye duydum, donanım paketi değişiyor sadece. ha asıl amg C63 amg, 6300 motor

ona yetecek para nerde..
ben iyi veya kötü olsun aynı seride ve uzun yolda hiçbir bmw arabasının mercedesi tokatladığını görmedim açık konuşmak gerekirse.
Vescox orjinal AMG dediğin olay donanım değil motor olayıdır, ilk önce onu araştır.
C180'e çok yakıyor diyorsan hiç arabaya felan binme.Bmw 3.20 gelsin C180 kompressor'ü tokatlasın ben kendi arabamın anahtarını sana vereceğim. Ağırdan gel biraz.
Kardeş hız istiyorsan Volvo alabilirsin. Bende 2001 S60 T5 var. 2.3 motor 250 beygir turbo. Bmw 3.20'yide Mercedes c180'ide geri geri alırım, övmek için söylemiyorum. Ve bu fiyata alınabilecek en hızlı arabalardan biri fiyatı 25-30 bin tl. Biraz model yükselsin yakıt önemli değil diyorsan 2004 model S60 R var 2.5 motor 300 beygir, onların fiyatıda 40-50 bin tl.
Ama Mercedes istiyorsan aldığın araba avantgarde olsun doluluk için.
hocam volvo yaşlı adam arabası ya

bana coupe tarzlı ama 4 kapılı bi araç lazım bunun içinde c180 ideal.
bencede kesinlikle c180k amg yi 3.20 d tokatlayamaz. bmw arabası takoz gibi araba yaa
bizde suan transporter 2011 var 2.0 102 beygir TDI, uzun yolda 225-230 rahat vurur ama hantal kalıyor işte.