Merhaba arkadaşlar uzunca süredir r10 da yer almaktayım yaklaşık 2005 yılı itibari ile adsense ile çalışmalarımız devam etmekte bu süreçte gerek adsense ban olsun gerekse adsense hesabı temini olsun oldukça bilgi sahibi olduğumuzu düşünmekteyiz bu sebeple uygun ücret karşılığı adsenseden banlanan domainlerinizi açıyoruz .

Adsense Ban Kontrolünü ise Reklam Yardım sitemiz üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Canlı Destek için tıklayabilirsiniz .

Not: Banlanan Hesap Değil Domainlerin Banını Açıyoruz.

Tarafımıza ulaştırmanız gereken bilgiler

1. Domain Banlandığı zaman tarafınıza iletilen maili bize ulaştırmanız gerekmektedir.

2. Yukarıda yer alan resimde görülen Sorun Kimlik Numarasını bize iletin. Eğer sorun kimlik numarası yok ise yinede yardımcı olunur fakat işlem süresi biraz uzayabilir.
3. Bu işlemler Dahilinde Ekstra olarak yerleşim konusundada yardımcı oluyoruz.
4. Arkadaşlar domain aldınız ve banlı çıktı sorun değil bize ulaşın bu konudada yardımcı oluyoruz elinizde sorun kimlik numarası olmak zorunda değildir fakat bu işlemde süre 15 iş gününe kadar uzayabilir .
5. Ban açılmadığı veya çalışma iptal ediliği takdirde 250 tl kesinti yapılıp kalan tutar 15 iş günü içerisinde iade edilecektir.

Ücret : 500 Tl

Bilgilendirme :

Adsense hesabı olmadan adsense banını açtırmak isteyen arkadaşlar için işlem ücreti : 500 tl

Ayrıca Vip tarzı dediğimiz özel işlem yapılacak ban açma işlemleri için yine ücretimiz 750 tl 'dir.

Bu işlemde zor banlar (1 ihlali 2 veya 3 defa gerçekleştirmiş siteler vb. ) için geçerli olacak ücrettir.

Açılan 1 Domain ile alakalı Referans Resmi

Bir kaç Referansımız ;

Gazi
Alıntı
Eski veritabanında mesajım vardı, bundada bulunsun. Arkadaşa iş verildi ve yaklaşık 10 gün gibi bir sürede domainimin banı açıldı. İşinde bilgili ve alakalı bir arkadaştır, domaini satın aldığımda banlı olduğunu yeni anladım ve birşey yapamamıştım. Elimde herhangi bir numara veya banlanma sebebi olmadığı için attığım maillere olumsuz yanıt geliyordu, ona rağmen arkadaş işimi halletti.
Aristokrat
Alıntı
benim sitenin banını baya bir uğraştan sonra açtırdık.( 20 gün) arkadaş çok ilgili yardımcı oldu.sağolsun.
SonSahne
Alıntı
Önce kendim başvuru yaptım fakat bir sonuç alamadım, arkadaştan destek aldıktan sonra tekrar başvuruda bulunduk ve aynı gün içerisinde banımız açıldı. Sözünün eri arkadaş, teşekkürler. Yeni referanslardan biride ben olayım.
XASIF
Alıntı
sağolasın üstad sayende adsense banı kalktı sitenin bu işte harika bir abimiz işlerinde allah kolaylık versin
koroglu14
Alıntı
ben itiraz ettim 10 gündür yanıt gelmedi arkadaşın itirazından sonra 1 saatte açıldı, helal olsun aldığı para teşekkürler
gumusay
Alıntı
çalışma için teşekkür ediyorum. bu işin ustası olmuşssun. tebrikler
w.ba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain banı arkadaş tarafından açılmıştır
teşekkür ederim

arda.dk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuç: Başarılı
Alico arkadaşa teşekkür ediyorum. Yönlendirmeleri doğrultusunda başvurumun 3. gününde ban kaldırıldı. Siteme güveniyordum, aslında problem yoktu, birkaç makale yüzünden kapanmıştı. Çok ilgili biri, ban kaldırıldığında cepten haber bile verdi. Selamlar...
Favori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 gün gibi çok kısa bir sürede sitemin banı kaldırıldı, teşekkürler.

İşinde gerçekten bilgili bir arkadaş. Güvenle çalışabilirsiniz.
enkisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler dediği gibi domain açıldı reklamlar gösterimde

kartal68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense banlı sitem arkadaşımız sayesinde 1 günde açıldı. Çok Teşekkür ediyorum kendisine.

makinist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş 24 saatte banı açtırdı teşekürler
Arch_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otomatik red e düşmüş aylardır açtıramadığım domainimin banını açdırdı sağolsun, çok teşekkürler alico.
GencPower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili ve bilgili bir arkadaş. Bir adet banlı domain kısa sürede açtırıldı. Teşşekkür ederim.
webmorf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alico sozunun eri, konusunda bilgili ve azimli bir arkadas.. Kendisiyle calisma imkanim oldu.. Yaptigi isle ilgili olarak, daha iyi yerlere geleceginede inaniyorum.. Bende referans olurum kendisine (emrah)
EzharKurumsal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta önce android sitem banlandı arkadaş ile görüştüm açılır dedi bende ödeme yaptım dediği gibi 1 haftada açıldı.

İşinde gerçekten başarılı arkadaş olur dediği oluyor.

odman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle 3-4 gün önce çalışmaya başladık, ilgilendi, ve bugün mutlu son ban açıldı. Teşekkürler, işten gerçekten anlıyor.
aron06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ile çalışmamız sonucunda banlı domainim açılmıştır.İşi ile ilgilenen ve ustası olmuş arkadaşıma teşekkürederim. Çalışmayı düşünen arkadaşlara referanslardan biri de benim.

iyi çalışmalar saygılar...
Reality adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun kimlik numarası olmayan hesabım açıldı, arkadaş işi ile ilgileniyor takip ediyor helal olsun.
SaGoPa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa ilgisinden dolayı tşk ediyorum banımı açtı
alimali1942 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain banım açıldı, çok teşekkürler...
dna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain banım açıldı diye mesaj geldi teşekkürler kardeşim. Ayrıca sadece domain banı açmıyor her türlü sıkıntınızı vakti varsa dinliyor güzel bi kardeş.
flashby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domainimin banı açıldı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Murat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün itibariyle önemli bir sitemin 2011 beri açılamayan banım açıldı. Arkadaşı herkese tavsiye ederim çok ilgili.

Daha kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir çok arkadaşımız .