Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrusunu söyleyeyim tam anlamadım.Ama her emlak açıyor artık emlak sitesi..+ eniştemin sahibinden.com üzerinden aldığı bir emlak sistemi var.Domain'i alıyorsun, ns ayarlıyorsun, sahibinden.com'un verdiği adres üzerinden ayarlamaları yapıyorsun.(böyle bir risk olsa bu bildirilirdi.Ayarlamaları ben yaptım) Zaten internet üzerinden nasıl bir iş yapabilir ki? Arayan insan ilana bakacak emlağı arıyacak veya oraya gelerek birlikte gidecekler.Ondan sonra verirse evi alır zaten komisyonunu..İnternet üzerinden ne yapabilir ki emlakçılığa dair?
Bence birşey olmaz, arasında bir bağ bulamadım.
-----------
Yok emlak firması yoksa, evden ilanları ekleyip yaşadığım yerde ev satacam, kiralayacam diyrosa bilemem
emlak firması yok bu işi kendi başına gidip tek tek sorup yapacak hocam ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:32:45 -->-> Daha önceki mesaj 02:43:18 --

Kişi emlakçı değil ancak bir emlak sitesi alıp yaşadığı şehirdeki satılık ve kiralık ilanlarını yayınlamak istiyor. Açıkcası bunun korsan emlakçılığa girip girmediğini merak ediyor.
Yapacağı şeylere gelecek olursak ; yaşadığı şehirde kiralık ve satılık evlerin ilanını sitesine koyacak, o şehirdekilerde siteye girip ilanları inceleyecek ve direk satıcı ile iletişime geçeceklermiş
Elbette ilan yayınlama adı altında bir para alacakmış fakat firması olmadığından bu komisyona fatura kesemeyecek .