Merhabalar...

Bu sabah zyngada poker oynarken birden sunucuyla bağlantım kesildi, tekrar bağlan yazdı, 1.7b param vardı. Bağlan butonuna bastığımda direk lobiye gitti ve 455.369.875$ param kaldığını gördüm. Sanırım bi yanlışlık var sayfayı yenileyim dedim, F5 yaptım ve tekrar lobiye döndüğünde 1.000.000$ param kaldığını yazıyordu.. 1.000.000$ bırakılmış doh süsü vermek için, fakat doh yenildiği zaman bir uyarı geliyor, ya 1m chip i kabul et, ya da hesabını inceleme talebi iste diye. Bana bu uyarılar gelmedi, ve masada oynarken birine açık bir şekilde mail adresimi yazmıştım, garanti çalındı chiplerim. Çünkü ben o hesabımda oyun oynarken iphone ile bağlandığımda pc deki oyunda aynı hatayı veriyordu. Şimdi zyngaya mail atacağım fakat ingilizcem yok, türkçe yazarsam ya ilgilenmeyecekler ya da ingilizce yazın diye geri dönüş yapacaklar. Ufak bi çeviri isteğinde bulunsam yardımcı olacak biri varsa teşekkür ederim. Yazacağım yazı şu;

Merhabalar. 1.7b chipim vardı, masada bir arkadaşıma mail adresimi verdim. 5 dakika sonra bir uyarı geldi ve sunucuyla bağlantın kesildi yazıyordu, altındaki yeniden bağlan butonuna bastığımda lobiye döndü ve 455.369.875$ param kaldığını gördüm, şaşırdım. Sanırım hata var diyip sayfayı yenilediğimde 1.000.000$ paramın kaldığını gördüm. Kural dışı hiçbirşey yapmamama rağmen banlanmış olamazdım. Banlama olduğu zaman zaten banlandınız uyarısı geliyor, fakat bana uyarı da gelmedi. Sanırım chiplerim çalındı, lütfen yardım edin.

Saygılarımla...

Çevirebilen arkadaş varsa Allah razı olsun...