konu baltalamak mı

komik olmayın bunun neresi baltalamak? asıl kendi konunuzu baltalayan sizsiniz.
Öncelikle karşınızdaki kişiyle konuşmayı öğrenin ben sizin kardeşiniz değilim. Konuda beni ilgilendiren şey olmasa neden yazayım senin konuna. Dreamweaver kullananlara resmen çamur atıyorsunuz. Konunuzda dreamweaver kullanmasını istemiyoruz diyebilirsiniz ama kalkıpta dreamweaver kullanınca prof olmuyor derseniz orda kullananların size yazmaları gayet doğaldır. Kimseye çamur atmadan konu açarsanız merak etmeyin kimse sizin konunuza yazmaz. Bizim bu konuya yazmamızın sebebi sizin attığınız çamuru temizlemek.
bu da son mesajım iyi işler.
anladığım kadarıyla bir anlama sonunuzu var dreamweaver kullanan profesyonel değil denmedi bunu bir anlayın önce ki denmiş olsa bile bu bir çamurmudur sizece

bu bir görüştür bakın sizden başkada saçmasapan mesajlarla vaktini harcayan bir insan dahayok iş ilanı yapamayacaksanız bu konu sizi hiç ilgilendirmez.
birde ben bu forumda gerçekten profesyonel olarak çalışan insanların sizin gibi kendisi hiç mi hiç ilgilendirmeyen konulara mesajlar yazdığını hiç görmedim başka işiniz yok galibaki burada konuyu reziletmekten başka hiç birşey yaptığınız yok.