Bu konuyu açmak istemezdim çalışacak veya çalışmak isteyen arkadaşlara şikayet etmek için açıyorum.
gerçi savunacaklarda olabilir ama empati kurup olaya yaklaşımlarını o şekilde sergilesinler,19.10.2010 tarhinde
şu konuyu açtım ve konu içerisinde özelliklede belirttim,telefon ve msn destek diye,sonrasında savaş odabaş kalitewebs.com
un sahibi ile anlaştık 2 pakete toplamda 150 tl istedi ve bende 100 tl verebileceğimi söyledim,tamam dedi ve 50 tl yi de sene
sonuna kadar ödersiniz dedi,ister istemez toprağımız yanlışı olmaz diye düşündük ve kabul ettik,1 ay boyunca siteler
tutarsız bir şekilde çalıştı,alır almaz zaten bakımdı taşımaydı derken siteler bir geldi bir gitti,ödemeyi yaptıktan
sonra hemen bir mail daha geldi ödenmemiş faturanız bulunmaktadır diye,halbuki bunu pazarlığın başındada konuşmuştuk,50 tl yi sene
sonuna kadar ödeyeceğiz dedik,bunu zaten kendisi teklif etti ve sonrasında elamana bilgi vermemiştim dedi sorun çözüldü
uzatmayın dedi uzatmadık,son olarak rica ettim ve dedimki bana bu şekilde mailler atmayın tamam dedi elamana bilgi verdim
daha olmayacak,tamam dedik,ve geçen haftaya kadar 1 gb daha reseller ihtiyacım vardı,ve savaş odabaş msn de online iken 30 tl ye
pazarlık yaptık ve parasını yatırdım hizmeti açtı.bu arada tabi bana yine mailler geliyor ödenmemiş faturanız var diye,bende doğal olarak
yine mail yanlış geliyordur dedim ve umursamadım,çünkü bunun ciddi tartışması ( bkz.ticket) olmuştu ve o nedenle kaale almadım,ve geri dönüş yapmadım reseller
ve diğer hususlarda pek rahatsız etmem kimseyi ama gerçekten bu şahıs benim hem sabrımı zorladı hemde sinir katsayımı arttırdı.
sabah saat 06:00 gibi resellerde bulunan sitelerden birinin sahibi beni aradı ve teli açar açmaz küfretmeye başladı,ne oldu diye sorduğumda
siteye baksana suspend yazıyor dedi,arkadaş doğal olarak ver kardeşim benim paramı ben sana bir aydır göz yumuyorum dedi,mecbur bu küfürü
yedikten sonra ondan aldığım paranın bana ne yararı nede karı olur dedim,geri ödemesini yaptım hemen,ilk etapta serverda düzenleme var bilmem ne
dedi o anda üç müşterim daha kaçtı gitti.
neden suspend attın diye sorduğumda ise ödenmemiş (Bkz.ticket) faturanız var dedi,buyrun burdan.ne hizmet istedik ne hizmeti alıyoruz
tabi ücret iadesi yapın dedim doğal olarak,neymiş 15 günü geçmiş hukuken 15 günü geçen hizmetlerde ödeme yapmıyoruz
dedi arkadaş,ama kasten ve hizmeti kafana göre durdurabiliyorsun,suspend atabiliyorsun (bkz.suspend) sormadan birşeylerle uğraşıyorsun,
sonrada iade talebi istersen hakem heyetine başvur diyorsun,hukuku ve işleyişi bu kadar iyi biliyorsun madem,vermediğin hizmetinde
cezasının farkına varman lazım,yinede bunlara göz yumdum diğer resellerin ise hemen hemen günde üç beş saat kapandığını fark ettim,
arkadaşlar devamlı mail atıyor site kapalı ulaşamıyoruz diye belli aralıklarla,
telefon ediyorum telefonu açmıyor ve geri dönüş olarak sms ile ticket veya sms atın diyor,fatura istiyorum faturanız gönderildi diyor
verdiği faturada ise sadece ödendi ibaresi ve resellerlerin adı yazıyor,arkadaş fatura ile dekontu ayırt edemiyor(bkz.fatura).neymiş daha sonrasında fatura istemediniz diyor ikili oynuyor,hani göndermiştin hani panelimde fatura vardı,bulunduğu muhitte akrabalarım var sitesindeki
yazdığı adresin doğruluğunu teyid etmek istiyorum adresi tutmuyor.( adresini buldum sonradan ) asılsız iftira dan bahsediyorsun,adresin doğru değil telefona bakmıyorsun.msn engelliyorsun,insanlara fiyat teklifi verirken koca koca yazıyorsun 7/24 msn destek telefon destek diye,neden zormu açıklama yapmak zormu iade etmek,desenki param yok gam yemicem,insan nezaketen telefonu açar.bakalım bu sefer kendini nasıl haklı çıkaracaksın ve nasıl bir senaryo hazırladın.
her cümlenin sonunda ''efendim'' kelimesi profösyonelleri yüceltir,ama sende sadece demogoji izlenimi veriyor buda dipnot.
bu linkte yazdığım özellik ve hizmetleri tarafıma sağlamadığı için ücretin iadesini istiyorum siteden uzaklaştırılmasını talep ediyorum.
Not: 7 24 telefon ve msn desteği dediğim halde kendisini mesai saatleri içerisinde aradım.ne telefona bakıyor nede msn destegi veriyor.