Ne olursa olsun ben shellden benzin alıyorum. Renault marka arabam var, genelde aynı benzinliklerden alıyorum (ara ara başka yerlerden almak zorunda kalıyorum). Şuana kadar hiç tık etmedi araba. 150 liralık benzinle 600 km. felan gidiyorum yani. Ama dediğim gibi hiç benzinlik değişmedim.. bunun yanı sıra aldığım yerde ankette koyduklarınız hepsi var.

Bence burada sorunuz yanlış. Yada farklı diyelim.

Öncelikle siz benzinlik açmayı düşünüyorsunuz diyelim, nereye açacaksınız bunu düşünün. Eğer bir cadde üzerine açar ve trafiği yoğun olan bir yerse, bu saydıklarınız hiç birini yapmasanız dahi olur (çünkü cadde üzerindekilerin hepsi böyle). Ancak siz genel anlamda bir mahalleye hitap ediyorsanız. Bence personel sayısını az tutar mesela 2 pompacı olur. 3. elemanın maaşı ile peçete yaptırırsınız diyelim ki bu müşteriyi memnun eder.

Ayrıca bu tip mahalle benzinliklerinde gece çalışmanıza bile gerek olmayabilir. Mesela sabah 07 - gece 01 gibi saatler arasında açık kalır. Yani 24 saat açık bırakmaya bilirsiniz gibi. Daha çok söylenecek varda sıkılma diye parça pörçük yazarım inşALLAH.