Yaklaşık 16 saattir L04 sunucusundaki web sitelerime ulaşamıyorum. Destek taleplerime ise sürekli yok şu kadar mühendis yok şu yok bu çalışıyor diye standart mesaj yazmaktan başka birşey yapmıyorlar. Sabah göndermiş oldukları mailde 3-5 saat arası süre içerisinde sorunun çözülebileceğini ve herhangi bir veri kaybının olmayacağı söylenmiş. Saat şuan 16:30 ve destek birimiyle görüşmemde en az 3 saat daha süreceğini söylüyor ve veri kaybı yaşantısı olmaması için vs uğraştıklarıın söylüyor.

Kendini çok net olarak nitelendiren ve büyüklükten söz eden bir firmanın bu kadar ucuz ve amatör yaklaşım göstermesi ve şuan için yapılacak birşey yok gibi cümleler kurması beni oldukça düşündürüyor.

Kendi sunucum olduğu halde hem tr lokasyon olması hemde büyük bir firma olduğunu düşündüğüm için bazı kurumsal sitelerimde daha.net tercih etmiştim, ama şimdi görüyorum ki maalesef yanlış bir tercihmiş.

Bundan sonra daha.net ten hosting almak isteyen arkadaşların bu konuyu okuyup almaları önemle rica olunur.

Sitelerim aktif olur olmaz başka bir yere nakil edeceğim. Bir olur, iki olur, üç olurda bu kadar olmaz. Hele büyüklüğüyle övünen bir firma için hiç olmaz.