arkadaşlar öncelikle merhaba. benim bir sorunum var. Ben dün paypalımı ücret karşılığı onaylattım ve 30 Dolar para yüklettim. Ancak para hesabıma geldikten bir süre sonra sanırım paypal parayı kendisine çekti. Acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz. He birde paypal oturumunu açtığımda aşağıdaki yazı çıkıyor. acaba bununla alakalı olabilirmi

PayPal, sistemimizdeki hesapları düzenli olarak inceleyerek güvenliği sağlamak için çalışmaktadır. Yakın zamanda hesabınızı inceledik ve size güvenli hizmet sağlamamıza yardımcı olması için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Bu bilgiyi toplayana kadar hassas hesap özelliklerine sınırlı erişim hakkına sahip olacaksınız. Erişiminizi mümkün olan en kısa sürede yeniden sağlamak istiyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Hesap erişimim neden sınırlandı?

Hesap erişiminiz aşağıdaki neden(ler)den dolayı sınırlanmıştır:
#

Oct 16, 2010: We have reason to believe that your account was accessed by a third party. We have limited access to sensitive PayPal account features in case your account has been accessed by an unauthorized third party. We understand that having limited access can be an inconvenience, but protecting your account is our primary concern.