ben derim. mesajımda da %100 emin bir şekilde domaini pool'un alamayacağını söyledim. daha önceki konumda da backorder sisteminin çalışma sisteminin ne olduğunu belirtmiştim, sen de paylaştıklarımın tam tersi bi düşünce belirtip ısrar edip durmuştun. ben domaini pool'un kapamayacağını zaten biliyordum. mesajımda da dedim %51 namejet, %49 snapnames diye. çok küçük bir farkla namejet kaçırdı domaini. ama sen illa pool alabilirdi diye tartışabilirsin.
bkz:
https://www.r10.net/dusecek-domainler...gin-bilgi.html
pending delete konumundaki domainleri anlaşmalı firmalar kapacak diye birşey yok. hele ki pool'un anlaşmalı olduğu bir firmadan pending delete konumuna gelen bir domaine 60 kişi backorder vermişse o domaini pool'un alma olasılığı %10'ların bile altındadır. bunu backorder sistemlerinin algoritmasını incelersen ancak idrak edebilirsin. sen yine de pool'dan backorder vermeye devam et. belki anlaşmalı olduğu firmalardan pre release olarak ihaleye çıkardığı domainleri kaparsın. pending delete olanları da başka firmalardan toplarsın.
öyle bir yazmışsın ki tanımayan biri snap, pool ve namejet in algoritmalarını senin geliştirdiğini düşünecek

inan namejet in sahibi bile senin kadar iddialı konuşamaz. pool.com zaten hayır ile ayakta duruyor, domain falan kaptığı yok! evet benimde takip ettiğim domainlerin %95 i ni snap ve namejet kapıyor ama böyle diye hiç alamaz diyemeyiz. sercan.com a bu domainden daha fazla ilgi vardı pool kaptı bu nasıl açıklarsın?
bu mesajımda pool almazsa snap alır dedim çünkü snap ile pool arasında ciddi bir iş birliği olduğu düşünüyorum. (şahsi düşüncem böyle bir iddiam yok)
o yazdığın konuda da benim
son yazdığım mesaja niye cevap veremedin? madem anlaşmalı firmanın hiçbir önemi yok snapnames niye öyle bir mail gönderdi.
ben senin tüm dediklerin yanlış demiyorum. tabii ki namejet den 60 kişisin backorder yaptığı domaini pool un alması zorlaşır ama kesin alamaz diyemezsin, çünkü daha geçen gün aldı