Arkadaşlar, anketler var biliyorum mesele güncel olması, x tarihte açılmış konular bana güncel olanı lazım, bugün banka ile resmen papazlık oldum.Bu anket benim işimi görebilir aynı şekilde konudan müzdarip olan arkadaşlarada fikir verebilir, o nedenle konu açılmıştı v.s yerine kullandığınız bankaların iyi yada kötü yanlarını yazarsanız güzel fikirler ortaya çıkabilir.
Ben tek banka kullanıyordum oda HSBC ve düşmanıma dahi önermem.
1- Paypaldan paranızı asla ve asla hsbcye çekemiyorsunuz hep geri dönüyor ve bu konuda asla ve asla fikirleri yok.
2- Sanal kart ile işlem yaptınız diyelim eğer karşı taraf tekrar ödeme isterse banka kafasına göre bu isteği kabul ediyor size uyarı v.s asla gelmiyor, bu sanal kartların bakiyesi 0 olur ve siz müdehale etmeden bakiye + ya geçmez, ancak siz fark eder banka ile bir sinir harbi yaşarsanız düzeltiyorlar.
3- Müşteri hizmetleri çok acemi bugün aradım arada 200 TL yi hiç etti eleman, başka birine bağladı bağladığı yer iptal masası bayan bir hesap çıkardı bizim hiç olan 200 Lira tekrar yerine geldi.O arada 200 lirayı hiç edene ben 20 dakika anlatamadım durumu.
4- Çoğu ilde atm yok özellikle anadolu şehirlerinde atmleri yok
5- Her ay ne yaparsanız yapın kesintileri var
6- Kredi kartına para isteyen bankalardan
7- Kredi kartları çok fonksiyonel değil
8- Yukardaki nedenler gibi 4/5 sorun yaşadım şikayetvar sitesinde v.s da bu sorunlar mevcut.
halo_dayi hangi banka bu?