HoST13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüketici mahkemesine başvurun arkadaşım.
Hakkınızı arayın.
8 Mbit e kadar hız diyor sözleşmeyi okumadan kabul ediyoruz ondan sonra hızım düştü diyoruz, olay mahkemeye taşınınca hem uzayacak hemde ttnet kendisini "Ben 8 mbit e kadar hız dedim 8 mbit standart ücreti farklı" diyerek savunacak e ne diyeceksin.

Tek çare benim gibi yapman,
(1 mbit sınırsızdı benimkisi bunu yaptığımda halen öyle) Açtım telefonu ve "İnternetim çok yavaş, modemim airties, az önce format attım, bilgisayarın olabilecek bütün driver ve güncellemeleri tamam, modem güncellemeleri tamam, modem resetlendi bütün kabloları değiştirildi, usb ve eternet ile ayrı ayrı denendi hatta modem başka bir bilgisayara takılıp test edildi sorun yok, ayrı bir modem ve bilgisayar getirip test ettim hızım yine yavaş" bunları sayarken müşteri hizmetlerine diyecek birşey kalmadı tabi bana istanbul anadolu yakası benim bölgeme ait yetkili numarası verdi, ararım bi abi çıktı "Dedim yahu nedir benim çektiğim" falan baya ağladık sonra adam da merak etme hallederiz diye bi abilik yaptı ve "Şimdi senin kullandığın internet portunu değiştiriyorum daha sorun yaşamazsın" şimdi tek yavaşlama ve sorun yok o gün bugün yaklaşık 7 aydır ne telekomu arıyorum ne onlar beni

Yani olay senin karşı tarafa söylediğin sözlerde bitiyor, ben msn açıldığı ama internet açılmadığında bile adsl arıza yazdırabiliyorsam bu iş müşteri hizmetlerinde bitmiyor demekki. Karşı taraf sana sesini yükseltiyorsa sen sakin olacaksın o telefon kayıt ediliyor neyse söylediğim gibi sürekli ara ve bıkmadan usanmadan aynı şeyleri tekrarla bak sorunu nasıl çözüyorlar.

Genelde tüm sistemler aynıdır arıza müşterilere özel bölüm mutlaka vardır