internetimin daha hızlı çalışması için daha fazla para ödeyip 8 mbit'e çıkardım ama gel görki internetim 2 haftadır çoook yavaş.arıyorum müşteri hizmetlerini durumu anlatıyorum bizle ilgili bi problem yok modemle alakalı olabilir diyorlar gittim sıfır bi modem aldım taktım hala aynı hızda aradım tekrar müşteri hizmetlerini internetimin çok yavaş olduğunu söyledim ve sürekli koptuğunu da dile getirdim sorunun kendilerinde olmadığını söylediler ya arkadaşım sorun sizde değilse neydee ? müşteri temsilcisi : BAĞIRARAK "Bizle alakalı değil beyfendi bilip bilmeden konuşmayın" müşteriye nasıl davrandıklarına bak her gün arıyorum kendilerini yeni daha hiç kullanılmamış modem takmama rağmen internetimin çok yavaş olduğunu söylüyorum ama yaptıkları bişey yok allah aşkına sorun TTNET ' De değilse neyde arkadaşlar ? ne yapmam lazım arayıp sövecem şimdi bunları ilalah geldi artık be kardeşim 2 haftadır google bile 20 saniyede açılıyor böyle internetmi olur. ne yapmam lazım arkadşlar zaten ilgilenmiyorlar yapmam gereken bişey varmı artık sabrım tükendi sorun bizle alakalı değil internetiniz var diyorlar habire tamam internetim var ama çok yavaş kardeşim biz bu sıkıntıyı çekmek içinmi para ödüyoruz size anlamıyorum ki o paralar nasıl boğazınızdan geçiyor... millet okadar ana bacı sizi söverken o paraları nasıl hala gönül rahatlığıyla yiyebiliyorsunuz...