Merhaba az önce benim sitemde google aramalarında bu sayfayı çevir yazısı çıktı.Biraz araştırma yaptım başlıca çözümler şunlar diyor ;

* <meta http-equiv="Content-Language" content="tr"> Bu kodu kullanın diyor (Zaten var)
* Google WM araçlarında türkiye'yi seçin diyor zaten hep öğleydi
* Lokasyon'da türkiye olsun diyorlar zaten öğle
* İngilizce içerikleri silin diyorlar zaten az denecek kadar var
* Bu arada domain gen.tr uzantılı
* Türkçe Backlink Alın

Benim sorularım şu ;

* Bu sayfaların çevirisini yap yazısı hit düsüsüne neden oluyormuş ne kadar doğru ?
* Google.com.tr'de sıralamada düşersin diyorlar ne kadar doğru ?
* Google.com.tr'de düşerken google.com'da yükselirmiyiz siteyi artık ingilizce görüyor nede olsa ?
* İngilizce backlink kadar türkçe backlink alın diyorlar bu bayağı bir zor çünkü sitemin adresi yabancı forum sitelerinde çok dönüyor.Yabancı ülkelerden gelen hit sayısı küçümsenecek kadar değil.Zaten bunun çıkma nedeni sanırım bu tahminlerime göre 7-8k yabancı backlink 1-2k civarı türkçe sitelerde link var.
* Sizce bu zamanla düzelirmi yada ne yapmam gerek google.com.tr'de ilk sıradayım onu bırakıp google.com'damı yükseliyim (Bu çok zor olucak ama).

Kafam biraz karıştı açıkcası

Bu arada anahtar kelimede google.com.tr de 1 sıradayım google.com'da 5 sıradayım.Sizce google.com'dam yükselmeye çalışalım yoksa evdeki pirinçtende olmayalım mı?