slaytube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedim ya Aysima o olay sizden çok beni sıkıntıya soktu. Siz hiç takmadınız bile. O sunucuyu kim ne amaçla almış bilmiyorum ama IP adresi üzerindeki “Resolve Host:” kısmı bile aynen duruyor. Sanki hiç kimse o olaydan sonra o sunucuya dokunmamış gibi.

Ayrıca son mesajında haklı haksız konusuna hiç girmedin. Çünkü haksız olduğunuz burada belli oluyor.

Eğer susmasaydım sürekli konu açardım. Blog sitelerimde sizinle yaşadığım o olayı açık açık yazardım ama yapmadım. Ki sizi övdüğüm mesajlarımda oldu.

Buyurun linki: https://www.r10.net/1058249549-post86.html
Ben sizin haksız olduğunuz kanaatinde olduğumu zaten önceki yazımda yazdım. Ne bizim haklı olduğumuz düşüncesi değişti ne de sizin haklı olduğunuzu düşünmeniz değişlti. Konu uzamasın diye zaten size p.m atın dedim ama anlamadınız. p.m atını bile başka şeylere yordunuz.
Verdiğiniz linkin tarihi 04-03-2009, 00:29:32 ya da ben yanlış görüyorum. Firmamız size pek çok konuda da yardım etmiştir. Etmemiş olsa zaten onu o " eski " tarihte yazmış olmazdınız.
ip adreslerinin rDns kayıtları müşteri talep edince değiştiriliyor. Bizde sunucuların ip adresleri değişkendir. Yani bir ip adresi sadece bir sunucuda illa kullanılcak diye bir durum yok.