Aylardır düşünüyorum. Sizce halk gerçekten cahilmi kenan evren zamanında o anayasayı kabul eden halk nedne kabul etti bukadar kötü bir anayasa olduklarını bildiği halde 2kişiyle konuştum ozaman öle olması gerekiyor diyolar peki mecburmuydular o anayasayı kabul etmeye biz gelecek nesilleri neden hiç düşünmezler.Daha iyi bir anayasa ve daha iyi bir ülke istiyoruz diyip bugün oy kullanan halka sormak istiyorum ya bugünde seçmiş olucakları evet veya hayır bu ülke için gelecekte kötü bir sonuç çıkarıcaksa ozamanda kötünün iyisiydi deyip kenaramı çekilcekler kendi yaptıkları suçu gine hükümetleremi atıcaklar bu genç yaşta daha iyi bir ülkede yaşamamı engelliyenler aslında bizim dedelerimiz olmadımı geçmişe baktığımızda ? benmi yanlışım yoksa ozaman kabullenen insanlarmı yanlış sadece goğruları bilmek istiyorum inanın bence 80li yıllardaki sandığa koşan zihniyetle bugün ki zihniyet aynı çünkü hic bir zaman gençlerini geleceği düşünmediler onların tek düşüncesi var sağcı solcu hala bırakamadılar bu çatışmayı hala neye oy vericeklerini bilmeden sandığa gittiler hala ÜLKE İÇİN DEĞİL tuttukları parti için oy kullanmaya gittiler. BEN GELECEKTE ÇOÇUKLARIMIN VE TORUNLARIMIN BENİ SUÇLAMASINI İSTEMİYORUM.

ŞUAN Kİ REFERANDUMLA OZAMAN Kİ REFERANDUM ARASINDA NE FARK VAR ŞİMDİDE CUMHURBAŞKANI SEÇİYOR OZAMANDA CUMHURBAŞKANI SEÇİYORDU ASLINDA GİNE AYNI ŞEYİMİ OYLUYOLAR YOKSA ?

BU YAZIYI YAZARKEN TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE YAZDIM LÜTFEN KESİNLİKLE KONUYU YANLIŞ YERE ÇEKMEYİN YADA BİRBİRİNİZE ÇATIŞICAK YORUMLAR YAZMAYIN