Kardeş ben bu sorundan 1,5 ay sonra (dün) kurtuldum. Öncelikle hesabını bireyselden premiere yükselt. Buarada hesabının onaylı (verified) olması gerekiyor. Daha sonra ismin soyadın ile kredi kartındaki isim soyadın aynı olması gerekiyor. Kredi kartının kısaca senin üzerine olması gerekiyor. Daha sonra sana ait nüfus cüzdanı, varsa ehliyet ve kredi kartı ekstreni tarayıcıdan çıkartıp ilgili yerden upload edip gönder. Buarada gönderirken başlık olsun, mesaj olsun hep ingilizce kullan. Mesela kredi kartı yerine credit card. Eğer kredi kartı ekstren benim gibi evine değil de mailine geliyorsa yapacağın basit; paypala kayıt olduğun zaman hesabını onaylı yaparken kredi kartından bir miktar para düşülüyor ve hesap kesim tarihinde hesabına yüklüyorlar. İşte o güne ait ekstreyi bul mailinde ve ekran görüntüsü alıp yine ilgili bölümden paypala ingilizce açıklaman ile gönder. Buarada paypaldaki ev adresini doğru kaydettiğine dikkat et.
İşte bu kadar. En son dün akşam kredi kartı ekstremi gönderdim ve hesabımı açtılar.
Umarım hallolur.