ttnet sürekli saçma sapan kampanyalar yapıp bizi o kampanyalara dahil ettiği için ttnet bağlantımızı bir türlü kapatamıyoruz. En son ayda 19 tl lik pakete aktarmışlardı , oda bizim haberimiz yoktu evi aramışlar , misafirlerimiz vardı onlar kaldırmış , aylık 19 tl ye geçmek istermisiniz demişler onlarda evde kimse yok diye , hesaplı buldukları için tamam demişler. Şimdi kapatamıyorum , kaç ay daha ttnete bağlı olmam gerektiğini nerden öğrenebilirim , daha doğrusu online öğrenebilirmiyim
Buna benzer birşey arkadaşımın başına geldi. Eve gelmişler "hayırdır" "ttnet modeminizi bağlamaya geldik" "ben öyle birşey istemedim" "bizi bu numaradan aramışlar" dediler. Şimdi ufaklık aramış ttneti ve abonelik açtırmış. Arkadaşda müşteri hizmetlerini aradı ve kime sordunuz hat bilgilerini vs demiş e işte kem küm

kapatın hemen demiş, müşteri hizmetleri de; Modem parası şu para, 24 ay taahhüt parası şu para, işte bu para şu para diyince arkadaş zıvanadan çıkıyor ve ağzına geleni sayıyor sonra da tüketici mahkemesine sizi şikayet edeceğim diyor ama müşteri hizmetlerindeki (kusura bakmayın) s.ığır hemen geri adım atıyor ve tamam hat kapatma işlemini onaylıyormusunuz diyor.
Şimdi şunu demeye getiriyorum olayı, hat bilgilerini (anne kızlık soyadı, doğum tarihi vs.) vermeden müşteri hizmetleri değişiklik yapamaz. Ara müşteri hizmetlerini konuşma kaydını mahkeme yoluyla isteyeceğini beyan et bak nasıl düzeltiyorlar. Ha bu blöf falan değil git tüketici hakem heyetine şikayet et.