Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu şirketin ismini biliyormusunuz ? Eminim hepimize gir gün öyle bir şirkette genel müdür olmak nasip olur, bir kaç yıl içinde milyoner edicek kadar kazançlıysa.

Ahmet Özal'a cevap vermedim çünkü kendisini araştırmışlığım yok beni ilgilendiren bir kişi olmadığı için. Merhum Özal zamanları bu yaşlarda olsaydık ancak o zaman irdelerdik bu konuları.

Malum kişi 2005 yılında üniversiteden mezun olarak Türkiye'ye geliyor ve yaptığı mükemmel atılımlar sayesinde(!) 1 sene içerisinde inanılmaz bir büyüme kaydediyor. Zaten asıl problem benim için bu noktada başlıyor. Ben maalesef T.C Başbakanı'na bu konuda güven duyamıyorum. Her şey bir yana kişisel güven bir yana evet siyasetini zaten beğenmiyorum fakat kişisel olarakta bu konularda güvenim yok ve bu bir Başbakan için gerçekten büyük bir problem olmalı.

Sanıyorum bu şahıs ile ilgili ana problem ehliyetsiz araç kullanıp çok talihsiz bir olay yaşanması akabinde gerçekleştirilen icraatlerdir, yolun belediye tarafından yıkanması ve çürük raporu gibi.
Hayır bilmiyorum. En kısa sürede öğrenip size mesaj atacağım ama.

Sorularınıza olabildiğince yanıt vermeye çalıştım. Bundan gerisi kişisel kanaatleriniz, güvensizlik gibi.

Kaza olayı ise talihsizlik, kanıtlar meselesi ise iddaalardan ibaret. Başbakanın oğlunun dokunulmazlığı olmadığını biliyorsunuz. Bir rahatsızlık varsa yargı yolunun tüm vatandaşlara açık olduğunu da.

Saygılarımla.

Not: Ahmet Özal da zamanında yurtdışında eğitim görmüş, iyi bağlantıları olan biriydi. Sonra arkadaşı olan Cem Uzan'la birlikte Star TV'i kurunca çok eleştirildi, nasıl yapar denildi, çaldı denildi. Oysa 2000li yıllarda, hala borç içinde yüzüyordu, o çok zengin (?) insan.