Dofollow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teknoparktr, bafrada oturuyosun sanırım. star spor merkezi var oraya git sahibi eniştem (aykut türker) selamımı söyle yardımcı olur her konuda. program cıkarır sana ona göre calısırsın vücut.
Evet oraya gitmeyi düşünüyordum zaten . İyi oldu dediğiniz.

SkyLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlangıç olarak bir tane 5-8 kg arası dumbell al ve her iki kolunu sırayla setler halinde değişik pozisyonlarda çalıştır. Önce kolların güçlenmeli ki şınav çekerken kolların dayanıklı olur. İlerleyen zamanlarda dumbell'ın ağırlığını yükseltebilirsin, o zaman da barfix'e başlarsın ve barfix'te de kollar çok çok çok önemlidir. Geri kalan zamanını mekik vb. antremanlarla geçirebilirsin.

Ben 1 sene boyunca evde kendi imkanlarımla dumbell, yay, mekik, şınav çalıştım. Daha sonra spor salonuna yazılıp 6 ay boyunca body building antremanlarına katıldım haftada 4 gün boyunca. Ondan sonra evime barfix aleti, halter ve ağırlıkları + iki tane daha ağırlık takılabilen dumbell aldım öyle devam ediyorum. Ama benim temel sağlam tabiki, 1 sene taekwondoo, 1 sene muay-thai-kickbox yaptım. Ve şuan çok fazla yol katetmiş durumdayım.
Temeliniz gerçekten baya sağlammış hocam. Ben şimdi kickboxa falan gitsem 2 posta dayak yer gelirim. Bende sizin dediğiniz gibi küçük küçük dumbell gibi aletlerle evde başlayıp sonra salona yazılmayı düşünüyorumda bakalım artık.