Merhaba arkadaşlar,

Farkettiyseniz Temmuz 13-14 ünden itibaren banlanma olayları düşündürecek şeikilde arttı. Forumda konular açıldı ve sadece bu kadar da değil banlanıp konu açmayanları sayarsak yaklaşık 30+ yayıncı(Benim saydıklarım ) '' Geçersiz Etkinlik Oluşturma Riski '' sebebiyle banlandı.

Forumda açılan konularda gördüğüm kadarıyla banlanan hesaplarda büyük kazançlar yoktu. Bu beni düşündürdü. Google Adsense , Türk kullanıcıları elekten mi geçirdi ? Bunu sizde düşünmüşsünüzdür.

'' Geçersiz Etkinlik Oluşturma Riski '' sebebiyle banlanan arkadaşların %90 ı hile kullanmıyordu. Bırakın hileyi doğru düzgün bir kazanç bile sağlıyamıyordu. En azından benim gözlemlediğim bu.

Bu konuyu okuyup banlanmış arkadaşlardan bir isteğim olacak. Geçersiz Etkinlik Oluşturma Riski sebebiyle banlandıysanız ;

Ne kadar kazanç sağlamıştınız son aylarda yani kazancınız ile aylık 100 usd yi geçebiliyormuydunuz?

Adsensenin elekten geçirdiğini siz geçersiz etkinlik mağdurlarının yorumlarıyla tastiklemek istiyorum. Lütfen rakamlarınızı dürüst olarak ifade ediniz .

Ayriyetten bu Geçersiz Etkinlik Oluşturma Riski hakkında bu başlık altında yorumlarınızı , tezlerinizi dile getirmeniz önemle rica olunur.