Wishmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık fakat
"Sertifikalar: W3c, hackersafe ve alanınla ilgili olarak yapılan yarışmalardan aldığın ödülleri sitene ekle. Google bunları seviyor." değindiğiniz bu konuyu anlıyamadım. Sertifika ödüllerini eklemenin google seo açısından nasıl bir yararı olabilir ?
Google W3c, hackersafe ve bazı büyük ve kaliteli sitelerin yaptığı yarışmaları tanıyor. Mesela bir tasarım siteniz var. Tasarım konusunda yarışma yapan bir site var (ki burada şuna dikkatinizi çekiyorum. Çok az sayıda sitenin sertifikaları para ediyor). Bu yarışmada 2. oldunuz diyelim. Size banner gibi birşey veriyorlar sitenize koyabilmeniz için. Google bu bannere ait kodları tanıyor. Sitenize böyle bir kod eklendiği zaman sitenizin kalitesi otomatik olarak artıyor. Fakat dediğim gibi çok az sayıda site Google tarafından tanınıyor.

Bildiğim kadarıyla Türkçe siteler arasında sadece Altın Örümcek ödülleri Google tarafından tanınıyor. Galiba Altın Örümcek banner sağlamıyor. Ama şöyle bir örnekte verebilirim. Özellikle yabancı Hosting şirketlerinde bilmem kim tarafından en iyi php hosting seçildik gibi bannerler görmüşsünüzdür. Bunları anlatmaya çalışıyorum.

Umarım anlatabilmişimdir.