Baştan söylüyorum bu ürünler hakkında bilgisi olmayan, internetten okuyupda burada yazacak varsa boşuna yazmasın çünkü profesyonel arkadaşlardan yardım isteyeceğim.
1.5 ay sonra mülakatım var,
geçen hafta 1 senedir ara verdiğim spora geri döndüm ağırlıklı kardiyo çalışmaktayım.
Hocam bana dedi ki whey (buğday) tozları var dedi sağlık bakanlığı ve Türk sporcu standartlarına uygun bir ürün, lisanslı vs.
Bundan dedi sporu yaparken mülakata kadar kullan sonra bırakırsın whey i dedi. Vücudunu daha iyi toplamana yardımcı olur, enerji verir, vitamin verir dedi.
Kilo aldırıcımı? Yağ yakıcımı diye sorduğumda,
Kilo aldırıcı bulkdur dedi, yağ yakıcıda aminodur dedi bu tamamen birçok sporcunun kullandığı süt ile içilen bir toz dedi hatta 1 bardak içmiştim hoşda bi tadı vardı güzelde enerji vermişti.
Evdekilerde izin verdi lisanslı sağlıklı bir ürün olduğu için ama haftada 3-4 gün kullan dediler fazlasına gerek yok.
Şimdi aramızda çok sporcu var biliyorum bu ürünü yıllardır bu sektördeki bi adam öneriyorsa ben konuşayım 1.5 ay yeticek kadar getirteyim, mülakatta işi şansa bırakmayalım.
"Sizin şahsi düşünceleriniz nedir? alsam mülakatta cidden faydasını görürmüyüm?"