İyi günler.Hosting firmalarının alışveriş yapıldıktan sonra ücret iadesi yapmama gibi bir seçeneği var mı?Ayrıca ücret iadesi yapılırken domainin fiyatı ücret iadesine katılmayacak host hesapları kapatılacak.Kaç gündür uğraşıyorum.Dün bir yetkili eski hizmet sözleşmelerini gönderdi(Anasayfada hizmet sözleşmesi yoktu).Hizmet sözleşmesini okudum 7 gün içinde ücret iadesi yapıldığını yazıyor.Ama başka yetkili hizmet sözleşmesini gönderen yetkilinin yeni yetkili olduğunu söyledi ve ücret iadesinin yapılmadığını söyledi.Başka bir yetkili de domain ücretinin düşülerek ödeme bildimi yapılacağını söyledi ve PTT bilgilerimi verdim.Dekontunu mailime gönderdiler.Bugün PTT'ye gittim ve paramın yatırılmadığını söylediler.Kaç gündür ücret iadesi için sürünüyorum.Bu firmaya güvendiğim için bu firmadan host ve domain aldım ama hayal kırıklığına uğradım.Kime sorsam ücret iadesi tüketicilerin en büyük hakkıdır diyor.Acaba hosting firmalarının ücret iadesi yapmama gibi bir seçeneği var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.İyi günler