Konu
sunucu.com.tr alıcıları dikkat !!
16-06-2010, 15:49:03
hkaracaoglu
Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
12 Mayıs 2010 tarihinde açtırmış olduğum vps hesabım 7 Haziran 2010 tarihinde sebebini henüz kendilerininde bilemediği bir şekilde kapandı. Kullandığım 25 günlük süre içerisinde bir tanesi 24 saati geçmek kaydı ile 3 defa daha sunucu ve power panel( virtuozzo sunucu yönetim paneli ) ile bağlantı kuramadım. Firma beni 3-4 gün oyaladıktan sonra artık kullanmadığım günlerin para iadesini istememle birlikte asıl söyledikleri sebepten dolayı sunucunun kapanmadığı ortaya çıktı. Ayrıca yedeklerimde gitti ve o kadar pişkin bir firma ki özür bile dileme ne zaketinde bulunamadı ve üstüne üstlük sunucuyu benim bozduğumla ilgili birde yazı yazmış. Tüm ticket konuşmalarımızı buraya ekledim aşağıdan okuyup siz karar verin.
Bu ana kadar gayet normal herşey taki bana talep ederseniz sunucunuzu Almanyadaki sunucularımıza geçirebiliriz diyene kadar.
Açtığım Ticketlar
Şimdi tahmin ediyorumki örgütlenip 4-5 kişi biz kullanıyoruz çok memnunuz tarzı yazılar yazacak, öncelikle baştan belirtiyorum 100 kişide kullanıyorum çok memnunum dese yaşadığım şey ortadadır. Hiç bir Internet Service Provider bir müşteriye bu şekilde davranamaz.
Dikkat :
Sunucuları çökmüş ve ben soruyorumda ancak ozaman bilgi veriliyor. Müşterilere bilgi verelim diye bir düşünceleri yok. Ama fatura günü geldiğinde sms ile bilgi geliyor
Saygılarımla