arkadaşım sen mümkünse benim yazdığım postlara bulaşma. milyon sebep diyipte mübalağada yapma, 100 sebep çıkaramazsın. site açılmıyorsa büyük ihtimal ya dns sorunludur yada apache configte sorun vardır. o scriptler kimsenin başına belada açmaz. ikiside configi yeniden düzenler. ayrıca sorunu %100 çözerde demedim. çözmezse cpanele ticket at dedim. kimsenin canını yakacak birşey yapmadım bu zamana kadar. sorun çıkarsada bizzat kendim düzeltirim. polemik yaratma! seni şikayet edicem yönetime işine bak. varsa bir derdin özel mesaj ile gönder artistlik yapma burda.
İlla her konuya yanıt vermek zorunda mısın? Yanıt yazınca para filan mı alıyorsun? Bilmiyorsan çözümü bir şey yazma.
Sorunu anlamadan kafadan çözüm öneriyorsun, sorunun net çözümünü bilmiyorsan yalan yanlış şeyler yazma. Bir gün birisinin başını fena yakacaksın bu gidişle.
Seninki koca karı ilacı önermek gibi bir şey, karnı ağrıyan herkese ilaç öneriyorsun, ya tutarsa misali. Olur mu böyle şey.
İnşallah yönetimdekiler bu konuyu inceler de seni bu bölümden yasaklar, insanların başını yakacaksın bir gün.