emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en az benım kadar bılıyorsunuzdur r10 u ancak siz önce gidip forum kurallarını okuyunuz sonra konu açınız vs. vs..

ayrıca sudan sebep bile olsa yazmanı beğenmedım olsa bile sen buna yıne saygı duymalısın bırsey dıyemezsın cok ıstersen sılver ol ve kım ne verdı gor o gorenlerle pm den konus..

son olarak bu sekılde maddelı maddelı yazacagınıza önce şu konun baslıgını duzeltın görüntüsü güzel harika bir başlık görüntüsü güzel diyorsun psd olmasın diyorsun lafa bak çay demle misali.

siz önce alay konusu olmamak için kendinize bir çeki düzen verin sonra bana laf koymaya çalışın bakın millet sizinle alay geçıyor ben gelmısım yardım etmeye calısıyorum ne işim olur canım..

https://www.r10.net/off-topic/638575-...kapanmali.html

Arkadaşım "ayrıca sudan sebep bile olsa yazmanı beğenmedım" ne demek oluyor.Ben senin beğenmenle mi hareket edicem?
Ayrıca silver olup olmayacağıma ben karar veririm sen değil.Anlaştık mı?
İyi bir görüntüye sahip script benim aradığım. "görüntüsü güzel harika bir başlık görüntüsü güzel diyorsun psd olmasın diyorsun" .Psd uzantılı tek sayfa halinde olmayacak.Script olacak.Photoshopla düzenlenecek kısımlar elbette olur.Ama benim aradığım bir script.Bunun anlaşılmaz kısmı neresi?

"son olarak bu sekılde maddelı maddelı yazacagınıza önce şu konun baslıgını duzeltın." demişiniz. ikisinin arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz? onu da anlamış değilim.

Ordaki linkde alay edilenler ben değilim.Senin gibi konuyu abuk yerinden tutup sallayanlar.

Kimseye laf sokmaya çalışmadığım halde sözde "Bilgiçlik tasladığımı" iddia edip kendi kendinize laf sokuyorsunuz.

Uyarıyı yazdığında sana teşekkur ettiğim halde hala konuyu uzatıp saçma sapan bir yere getirdin.Konuyu daha fazla uzatma lütfen.

Ayrıca scripte ihtiyaç kalmadı.r10dan bir arkadaşım yolladı.Konu Kapatılabilir.