Konuyu Off- Topic''e de açmıştım, zira buraya forum dışı şikayetler yazılabiliyor mu bilmiyorum. Hangi konu yanlışsa silinebilir.

Arkadaşlar merhaba.

Alıntı
"İstanbul Hadımköy Kiptaş 1. Konutların'da ikamet etmekteyim. Buraya taşındığımda Doğa Telekom yetkileleri beni kandırarak İnternet paketlerini bana sattılar. İnternet üzerinden çalışan birisi olduğum için internet benim herşeyim. İnternette sürekli kopmalar oluyor ve doğru düzgün hizmet alamıyoruz, bazen bir güne yakın internet bağlantısı olmuyor bundan dolayı maddi ve manevi birçok zarara uğradım. Müşteri hizmetlerini aradığımızda sorunun çözüleceğini söylüyorlar ancak hiç bir sorun çözmüyorlar. Aboneliğimi iptal ettirmek istediğimde ise yüksek bir meblağ istiyorlar. Bu konuda hem ben hem de bütün site sakinleri çaresiziz."
Bu konuda ne yapılabilir? Online veya Reel olarak nerelere başvurabiliriz, Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuracaz. Bunun dışında yapılabilecek bir şey var mı acaba? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..