burak_cezaaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senden delikanlı olduğum kesin. 20 yaşındayım ama yalan konuşmuyorm. Çocuğuma öğretecek güzel şeylerim var, yalandan dolandan başka. Ban yemem hiç sorun değil. R10'dan profilim gitmiş ne kaybederim ?
Benim yaşımda oğlun var demek, Onun halini çok merak ediyorum. Acaba babası gibi yalancı biri mi olacak ?
Merak etme, gelmeni iple çekiyorum. Yüzüne söylemek istediğim daha birçok şey var. Ben senin gibi telefonda delikanlı olupta, annene, bacına, sövmem. Huyum değil.
2 Kat yaşıma gelmişsin ama adam olamamışsın. Yazıklar olsun. Seni tanıdığım güne, seninle iş yaptığım güne, senin için verdiğim emeğe. Lanet olsun. Başka bişey demiyorum.
sen değilmisin bana tel acıpta kufur eden anlamıyorum sen değilmisin beni guvenilir hostingi dolandıran iş yapmış sana verdiğim hangi işi yaptın utanmaz merak etme geldiğimde bol bol konusucaz artık burda yazmıyorum senide adam zannedip cevap yazıyorum geldiğimde sen delikanlılığımı goruceksin merak etme gelirken oğlumuda getiricem o sana gerekeni yapıcaktır zaten konu kilit benim için

bu arada baskasının isminde rezil etmede adamıda banlatma