Dün TTNet müşteri hizmetlerini arayıp Netlimitsiz paketine geçmek istediğimi söyledim bana telefon hat sabinden onay almamız gerektiğini söyledi ve bende internet ablamın üzerine olduğu için ablamı verdim. Fakat kabul etmediler annemle görüşmek istediler annem yok dedi fakat nafile. Bunun üzerine ablam internetten başvuru yapabilir miyiz diye sordu fakat hatta ki yetkili kişi "
malesef internetten yapamazsınız" dedi ve bende ablama telefonu kapatmasnı söyledim. Kapattıktan hemen sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve onaylanması için hattın yasal sahibi ile görüşmeleri gerektiğini söylediler fakat
internetten de yapabileceğimizi dile getirdi yetkili kişi. Herhalde tüm müşteri hizmetleri ttnet kampanyaları servisleri ile ilgili bilgilendirilmemiş ..
Neyse gece saat 1'i gösterirken online işlemlerden NetLimitsiz paketine geçiş yaptık ve hızda bir değişiklik olmadı. Biraz beklim belki düzelir dedim fakat yok. Az önce ttneti aradım ilk önce çıkan yetkili kişi bana internet hızınız hattınızın en yüksek seviyeyi aldığını söyledi. Bunun üzerine bende "Net limitsiz paketine geçmeden önce hattımın 8mbps kullanabilirmi diye sorduğumda bana evet hattınız destekliyor dendi" dedim ve adamda bu sefer lütfen hız testi yapıp bizi tekrar arayın dedi. Neyse Virüs programlarımı msni kısaca internet ile bağlantılı olan tüm programları kapattıktan sonra
http://hiztesti.ttnet.com.tr/ adresinden hız testi yaptım. Çıkan sonuçlar şu şekildeydi,
Download hızı : 0,844 mbps - 93 kb/s
Upload hızı: 0,226 - 25 kb/s
bu hızları zaten ben 1024 paketindeyken kullanıyordum.. Tekrar aradım müşteri hizmetlerini çıkan baya işte hız testindeki bilgileri falan istedi verdim. Sorunu teknik servise aktardığını söyledi ve eğer sisteminizden kaynaklı bir hata ise size nasıl ulaşabiliriz falan dedi ev numarasını ve cep telefonumu verdim ve beklemedeyim işte
Eğer ki düzelme olmazsa iptalini isteyeceğim. Yeni geçtim daha yahu hemen sorunla karşılacağımı düşünmüyordum ama TTNet işte
Edit: Beklenen telefon geldi müşteri hizmetlerine göre teknik servistekiler daha ilgili ve kibar davranıyorlar. İnternetimin 8mbps'yi desteklemediğini söylediler (Müşteri hizmetleri destekliyor demişti.) Daha rahat interneti kullanabilmeniz için internetinizi 2 mbpsye çekiyorum dediler ve şuanda 2mbpsye çekildi internet...Hiztestindeki bilgiler şu şekilde oldu
Download hızı: 1,585 Mbps - 176 Kb/sec
Upload Hızı : 0,705 Mbps - 78 KB/sec
Bir sorumuz olduğunda direk teknik servis ile iletişime geçelim en iyisi