Merhabalar..

Uzun zamandır Joomla sitemde karşılaştığım karakter hatasını sizlerle paylaşmak konu ile ilgili bilgi ve yardımlarınızı almak istiyorum.
www.rujlu.com adresi anasayfasında bulunan Rss ile forumdan çekmiş olduğum başlıklarda görüldüğü gibi Türkçe karakter sorunu yaşamaktayım bu hatayı uzun süredir düzeltmekle uğraşıyorum mynetten rss beslemesi aldım rss de karakter hatası yok blog açmıştım denemek için oraya da forumdan çektim hata yok fakat joomla olan portala aynı db de yer alan forumdan çekince hata alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim ?

Genel Bilgi;
Joomla ve vBulletin aynı db üzerinde yer alıyor.
Entegre işlemi için kullanılan eklenti JFusion.
JFusion Eklentisi Admin paneli Türkçe değil.
Dil dosyasındaki ASCI olan kodlama notepad++ ile utf8 e çevirilip, FTP üzerinden daha önce bulunduğu dizine gönderdim.
JFusion eklentisini Bağımsız olarak kullandım.JFusion eklentisinde Türkçe Karakter Hatası yaşamıyorum.Bağımsız olan bölümlerde de bu nedenle hata almıyorum.
Forumdan herhangi bir RSS modülü ile de konu başlıkları çektim zaman da (Sadece Rujlu Forumlarından) RSS ile almış olduğum tüm Karakterlerde hata var.
iso-88***-9 yaptığım zaman ise tüm site üzerinde yer alan Türkçe karakterlerde hata oluşuyor.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.