kusura bakmayin ama bu gidisle bu sistem 1 seneye zor cikar...
aylardir insanlar bekliyor, bana lazim olsa bu kadar beklemezdim sahsen...
elinizdeki isler daha onemliyse buraya gelip milleti heveslendiremeyeceksiniz
Kimseye zorla bekleyin demiyoruz efendim biz böyle böyle bir sistem yapıcaz ve sizin istekleriniz doğrultusunda yapmak istiyoruz diye bu konu açıldı başka bir amacı yok. Emin olun bizi yakından tanıyan veya ufak bir alışverişi olan herkez bekler bu sistemi çünkü çıktığında alanında bir numara olacağını bilirler.
Teşekkürler.
Bu script veya şahıs ile hiç bir alakamız yok sadece isim benzerliği.
Teşekkürler
yalan olur bu isler

ben ciddi alici olsam simdiye 10 tane farkli script alirdim... ayip yani, aylardir bekleyen onlarca insan var ve cikisi surekli erteleniyor, cikacagi da yok bu gidisle... dayanamadim yorum yazdim artik...
yapmayacaksaniz yapmayacagiz diye belirtin ya da konuyu kilitletin, bitince yeni konu acarsiniz. kimse kimsenin vaktini almasin...
kolay gelsin, iyi calismalar
Yapamıyacak olsak veya yapmıyacak olsak bunu belirtirdik, konunun amacı satış değil bu tarz bir sisteme ihtiyacı olan kişilerin önerilerini almak ve bu doğrultuda sistemi geliştirmek, kimin nasıl vaktini alıyoruz anlamış değilim kimse beklemek zorunda değilki kaç kişi ön ödeme talep etti hepsi geri çevrildi tarafımızca herkez amacımızı farklı yönlere çekmeye çalışıyor.
Teşekkürler
Tekrar merhabalar,
Yaptığınız açıklamaları okudum ve daha önce de zaten benzer açıklamalarınız vardı.
İnsanlara bir taahhüt verdiğiniz için ya da insanları aldattığınızı öne sürerek size kızmıyorum, böyle bir şey zaten yok. Dürüstlüğünüze dair de şüphem yok ve ticari olarak hazır bütçeli ve finansmanı olan işlere öncelik vermeniz de mantıklı. Ancak, forumda bir proje duyurusu yapıp insanların iştahını kabartınca ve işinizi iyi yapacağınıza dair de biz izlenim oluşturunca doğal olarak beklenti içine girenler çok fazla beklediğinde yorulmuş ve sabırsızlanmış oluyor.
O nedenle benim tavsiyem bu tür proje duyurularından bir kaç ay içinde sonlandırma ihtimali olan şeyleri duyurmanızdır. Naçizane tavsiyemi dikkate alacağınızı umuyorum.
Diğer taraftan basit bir önalım ödemesi ile burada rahatlıkla 20-25 tane talep toplayarak (25x500 =12500 TL kazanç imkanı ile bu rakamın 1/5 ini de ön talep kaporası olarak bir ödeme almanın mümkün olacağını düşünüyourm) kaydadeğer bir iş yapmış olursunuz. Üstelik uğraşınızın getirisini de garanti altına almış olacaksınız.
Umarım önerilerimi değerlendirirsiniz.
Saygılar
Anlayışlı ve olgun yaklaşımınız için öncelikle teşekkürler,
Biz kesinlikle çıkışı belli olmayan bir projeden ön ödeme almayız asıl o zaman insanları bekletmiş veya mağdur bırakmış oluruz.
Duyurma tarihine gelince bunun sebebi sistemin yapımını başlamadan önce istekleri almaktı çünkü sistemi yaptıktan sonra istekleri değerlendirmek çok zorlaşıyor bizde sistemi yapmaya başlamadan önce insanların önerilerini aldık ve bu doğrultuda sistemi geliştirdik ki herkeze istediği gibi bir sistem verebilelim diye, bunu yapmanın konu açmaktan başka hiç bir yolu yok maalef olsa onu değerlendirirdik bu şekilde yapmak yerine.
Herkeze teşekkürer
Saygılarımla