Tekrar merhabalar,
Yaptığınız açıklamaları okudum ve daha önce de zaten benzer açıklamalarınız vardı.
İnsanlara bir taahhüt verdiğiniz için ya da insanları aldattığınızı öne sürerek size kızmıyorum, böyle bir şey zaten yok. Dürüstlüğünüze dair de şüphem yok ve ticari olarak hazır bütçeli ve finansmanı olan işlere öncelik vermeniz de mantıklı. Ancak, forumda bir proje duyurusu yapıp insanların iştahını kabartınca ve işinizi iyi yapacağınıza dair de biz izlenim oluşturunca doğal olarak beklenti içine girenler çok fazla beklediğinde yorulmuş ve sabırsızlanmış oluyor.
O nedenle benim tavsiyem bu tür proje duyurularından bir kaç ay içinde sonlandırma ihtimali olan şeyleri duyurmanızdır. Naçizane tavsiyemi dikkate alacağınızı umuyorum.
Diğer taraftan basit bir önalım ödemesi ile burada rahatlıkla 20-25 tane talep toplayarak (25x500 =12500 TL kazanç imkanı ile bu rakamın 1/5 ini de ön talep kaporası olarak bir ödeme almanın mümkün olacağını düşünüyourm) kaydadeğer bir iş yapmış olursunuz. Üstelik uğraşınızın getirisini de garanti altına almış olacaksınız.
Umarım önerilerimi değerlendirirsiniz.
Saygılar
Merhabalar,
Sistemin çıkış tarihinin belirsiz olma sebebi belli bir rutinde proje üzerinde çalışmaması yani şirket olarak elimiz bazen çok rahatlıyor tamamen bu projeye yükleniyoruz yeri geliyor 2 hafta bakamıyoruz ne zaman elimizin rahatlayacağı ne zaman işin geleceği belli olmuyor açık bir sektör içindeyiz.Bunuda şu şekilde düşünün elinize 10.000 lira alabileceğiniz bir iş geliyor ücret nakit veya çok köklü bir firma sizden bir iş istiyor böyle bir durumda ne kadar kazandıracağı belli olmayan bir projeyemi tercih edersiniz yoksa kesin olan bir projeyimi?
Biz sistemi az özellikli veya baştan savma bir şekilde yapmak istemiyoruz yeri geliyor bir sayfa üzerinde 3-5 gün düşünüyoruz perfonmans ve kullanım kolaylığı açısından nasıl olur diye, işte bu tür nedenlerden dolayı biz tarih veremiyoruz söylediklerimi dikkatli şekilde düşünürseniz hak vereceksiniz.
Normalde bu tarz bir durum hiç düşünmemeiştik projeye başladığımızda elimiz çok rahattı ancak gerçekten çok farklı durumlarla karşılaştık o yüzden böyle bir hal aldı, yoksa bu kadar iddalı bir projeyi kimse aksatmak istemez.Yine tarih veremediğimin farkındayım ama en azından en yakın olasılığı vereyim temmuz-ağustos ayı.
İlgilenen ve destekleyen herkeze çok teşekkürler.
Saygılarımla
Murat KARAÇAM