Arkadaşlar merak ettiğiniz konularda sessiz görüntülü dersler olsa bunlar ilginizi çekermi? Bi görüntülü derste illa ses ararmısınız? Ben aramıyorum o yüzden başkalarının fikrine ihtiyacım var, mesela yabancı videolu dersleri izlediğimde birşeyin canlı canlı yapılışını görmek öğrenmem için yetiyor. Kaldı ki bu anlatılanlar herne konuda olursa olsun BAŞLANGIÇ düzeyinde değil zaten o konu hakkında birşeyler bilipte orta düzeyde başka birşeylerin ürtilmesini anlatıcak sessiz olarak. Örnek vermek gerekirse, css/xhtml biliyorsunuz birşeyler yapıyorsunuz biraz javascript bilginizde var ben sessiz olarak videolu şekilde js+css kullanılarak animasyonlu üste aşşağı kayan arkaplan yapımını göstericem. Bu sessiz dersi izleyerek ne yapıldığını anlayabilirmek zor olurmu sizin için? Altını çiziyorum, bildiğiniz konuda uygulamalar yaparak. Yani css bilipte csste varolan aynı özellikleri kullanarak sadece farklı birşeyler çıkartıcaz mesela. Sizin görüşünüz nedir, sessiz de bu iş olurmu olmazmı? Önemli noktalarda ufak notlar düşülebilir zaten.
Lütfen fikir belirtin.