önemli olan işimi adam gibi yapıp asla kimseyida mağdur etmemekti ve öylede olduğuna inanıyorum.45.000 üye arasında 1 tek kişiyi bile mağdur etmediğime inanıyorum.
Ahmet Can ÖZKURT,
Öncelikle sana yüklenmem beni mağdur ettin içinde ettin miktar senin gözünde sadece 2.50USD $ idi ama benim için shopping sayfasında kaybettim seviyem (rütbe/yıldız) ve hediye puan (50 mi 75 dolarmı neydi 1 yıl oldu
tam hatırlamıyom eski mesajlara bakarız).
Ama sende biliyordun bunu sana defalarca söyledim bu durumu sen hep üst'e çıkmak için 2.5 doların lafını yapma dedin yollayım dedin bir kere bire hesabı ver demedin desen bile vermiyecemi biliyordun bende sende o 2.5 doların lafını yapmayız.
Demisin kanka'yız evet dost olduk senle ben beni az çok tanıdın değil 2.5 doların 250 doların lafını bile yapmam dostlarım için ben hep dedim gibi başkaları mağdur olmasın diye hep üstüne düstüm ben ve dostlarım evet benle beraber Ahmet Can'a karşı laf atanlar engel olanlar vardı biz inanıyorduk hep avon = Ahmet can 10 kereden fazla gündem'e geldi ama inanmadı kimse ve kendi söyledi bunu herkes şok oldu işte o herkes şok olduğu zaman bizler erkek olan birine bayan olduğu için ilgi gösterenlere bir yerimiz ile güldük.
Yazım bu kadar iyi forumlar reon üyeleri, ziyaretçileri, yönetimi ve saygı değer Google İNC. örümcekleri.