R10 la tanışmam 2 yılı buluyor.playofcs nicki ile r10 da takılıyordum.O zamanlar r10 da takılma amacım kendi kurmuş olduğum playofcs'yi yani counter-strike serverları satan bir kişiydim.En sonunda 2 yıl durduktan sonra batırdım o işi ve başka işlere koyuldum.

Sonra parça kontör işine girdim ondan sonrada playofcs nickiyle AVON ürünleri satış yaptım.Toplam 50 traderim vardı.2500 rep ve 2500 mesaj.Ama HazarHizmet yani Hazarla çok uzun süren bir tartışmamız oldu.Ve en sonunda bazı şeylere katlanamadığım için hep argo kullandım bu nedenle haklı olduğum konularda haksız düştüm.Ve en sonunda bu yüzden sınırsız banlandım bu bana çok koydu.

2 ay zor dayandım çünkü r10 dan başka vakit geçirecek bir uğraşım yoktu.2 ay sonra tekrar üye oldum.Avon nickimdi.Ama asla kimseye bahsetmedim ahmetcan olduğuma çünkü ahmetcan olduğum belli olursa tekrardan banlanacaktım.Ama satış yapacağım için kendi hesap numaralarımdan anlaşacaktım bu yüzden ahmetcan'ın ablası olarak tanıttım kendimi.

Ama asla bir art niyetim yoktu çünkü bazı arkadaşlar kendini bayan göstererek daha çok satış yapmak için bu tezgaha gireceğimi düşürebilir.Sonra iyisiyle kötüsüyle 3 ay içinde 274 traderle % 100 lük bir oranla çok iyi bir ticaret yaptım ama her zaman iyi niyetim yüzünden *********** olabilecek insanlara bile her zaman ilk ürünü ben sundum.

Ama salaklık yaptım ve 4-5 kişi tarafından dolandırıldım bunlarıda kimsenin başı yanmasın diye konu açtım bi arlara haftada 3 tane konu açtığım için doğal olarak bana biraz gıcıklık başladı.Birde üstüne çoğu kişi ahmetcan olduğumu düşündüğü için hep üstüme geldiler köşeye sıkışıyodum ve bazı kişilerlerle bu sivri dilim yüzünden kavga ettik r10'da ve 2 tane grup her konumda beni kötülemeye çalıştılar her hafta bunlara cevap vermekten 1 hafta 1 hafta ben yiyodum ama bunlar sorun değildi önemli olan işimi adam gibi yapıp asla kimseyida mağdur etmemekti ve öylede olduğuna inanıyorum.45.000 üye arasında 1 tek kişiyi bile mağdur etmediğime inanıyorum.Hatta r10 ankara buluşmalarına bile gittim 2 kere.

Ama gelin görünkü hep bu ahmetcan avon dur kavgaları ile herkes üstüme gelmeye başladı en sonunda multi olduğum anlaşıldı banlandım.

Oysaki suçum dolandırcılık mı değil ikili tartışma yüzünden üyeliğim banlandı sınırsız.Ama bunu çoğu insana anlatmaktan bıktım lise son öğrencisiyim günlük okul harçlığımı r10 dan kontör veya parfüm satarak kazanıyodum ama şimdi oda yok.Ve maddi bakımdanda iyi durumda değilim.Babamında iyi olmadığı için almıyorum vu lafımdan dolayıda inanın duygu sömürüsü yapmıyorum r10 benim yolumu açan bi kapı aslında bunu ben böyle görüyorum.Şimdi 7 gün boyunca msn başında doş boş duruyorum belki bişey çıkarda ama yok işte r10 sayesinde harçlığımıda kazanıyodum bişeylerde öğreniyodum ama banlandım işte.

Şimdi ****** yani sıtkı abi teletabi nickininde bana ait olduğunu sölemiştim oda tamam deyip söz verdim asla bir sorun olmayacak diye.Çünkü *********** olmadığım için yeni üyeliğime karışmadı.Ama Hazar'la düşmanlığımız 1 yıl sürdü ve domain panelini ele geçirdim sıtkı abiye'de söyledim sıtkı abi dayanamıyorum artık bi nevi bu şekilde intikam alcam diye.Oda sınırsız banlanırsın dedi bende kabul ettim ve sınırsız banı yedim.Ama şimdi gel görkü Hazar'la kanky'iz

Şimdi yönetim'den isteiğim nolur affedilsem hani suçum dolandırıclıkta değil sadece hazar'la olan bi sorundu ama şimdi çok iyi aramız.Banım açılsa kaldığım yerden kendime bi yol çizsem bende web işini öğrenmek istiyorum.Dreamwiever ve ps öğrenmeye çalışıyorum burdada bilmediğim şeyleri öğrenmek istiyorum.

Lütfen affedileyim çok faydalı olcam herkese kimseyle ikili tartışmalara girmeyeceğim.

Eğerki benim hakkımdada söylemek istedikleriniz varsa söyleyin abilerim.
Lütfen moderatörlerdende bu konuyu kilitlememesini istiyorum lütfen.Banlayın ama kilitlemeyin.
Sıtkı Abi Lütfen Bir Şans Ver Bana