3 Gün önce arkadaşlar saat 19:23 sularında ailemle arabayla eve dönerken maalesef sarhoş herifin tekinin bilinçsizce ara sokaktan bize çarpmasıyla kaza geçirdik..Hemen Allahtan çevredeki insanların yardımıyla hastaneye yetiştirilmişiz tabikide ben bilincimi kaybettiğim için hatırlamıyorum..Uyandığımda büyük bir acı hissediyordum ve sol kolumdan geliyordu baktığımda iki parmağım ters şekil duruyordu ve bu görüntü eminim uzun süre aklımdan çıkmayacak
Bugun öğlen hastaheden iki parmağım alçılı çıktım abim ise sol ayağı kırık ve başındaki darbe nedeniyle daha 1 hafta hastahenede istarahat altında olucak..
Asıl sorunum ise geceleri başlıyor her gözlerimi kapatışımda çığlık ve kaza anını tekrar yaşıyorum..Belki hayatta ilk defa kaza geçirdim diyede olabilir belkide ruh sağlımıda etkilemişte olabilir...Her gece rüyamdan sıçrayarak uyanmaya başladım
Daha önce kaza geçirmiş arkadaşların bu tür olaylardan sonra bu şoku nasıl attıklarını yazarlarsa sevinirim..Yazımdada hatalar varsa affola sağ kolumdada hafif eziklerden dolayı ağrım var yanlış yazmış olabilirim..
Herkesin değerli görüşlerini beklerim
Özellikle bu içkili araba kullanan ve trafik canavarına sebebiyet veren kişilerede ahım olsun bu tür insanlar daha önce onlarca kazası olmasına rağmen halen trafiğe çıkmasına müsaade ediliyor..