Sigarayı Bırakalı 2 Ay'ı Geçti...
Evet sizlere cok kısa olarak sigarayı bırakma anımı anlatıcam. Umarım sizlerde bu lanet sigarayı bırakma şansını bir gün yakalarsınız.
Bundan 2 ay evel safra kesesi ameliyatı oldum. Hastanede 2 gün kaldım. 2 gün boyunca hiç hastane dışına çıkmadım ve kafamdan devamlı sigarayı bırakıcam bırakıcam tarzında sözler döndürdüm ve dedimki sigarayı bırakırsam ancak şimdi bırakırım tam zamanı!

biraz komik durum belkide aklıma sigara geldikce birşeyler yedim. Hastenden cıktığımda ise canım hala sigara istemiyordu. Eve geldim ve artık özgürüm dediğimde ise sigara isteğim biraz geldi ama yine bırakmak için sabır ettim ve kafamdan atmaya calıştım. Ağzım okadar sigara lafına alışmıştıki eşime kumandayı ver diyeceğime o anda aşkım sigarayı versene diyordum

. Neyseki o günden beri sigarayı ağzıma almadım ve halende ısrarcı olarak içmek istemiyorum. Sigarayı bıraktıktan sonra ağız tadım yerine geldi ve kokuları daha iyi alabiliyorum. Çok ilginçtirki daha evel hiç sigara içmemişim gibi sigara içenlerin üstleri başları çok pis kokuyor ve tiksindirici. Hakkaten sigaranın kokusunu bastıracak başka bir koku üstüne yok. Temennim siz arkadaşlarımında bu melet bağımlılıktan kurtulmanız. Unutmayın sigarayı bırakmak hayal değil işte örneği
NOT : Kafam bozulsada, çok sinirli olsamda, çok efkarlansamda sigara isteğim geldiğinde unutmuşumdur. Daha evel hiç sigara içmemiş gibiyim
Saygılarımla...